İtalya'da yangın çıkaran kundakçı, fotokapana yakalandı

İtalya’da geçtiğimiz ay başlayan yangında en az 20 bin hektar arazi zarar gördü. Ülkenin güneyindeki Montesarchio kasabasında da yangın çıktı. Bölgeye yerleştirilen fotokapana yansıyan görüntüler, yangının kasten bir çiftçi tarafından çıkarıldığını gözler önüne serdi.

 

Kuzey Irak'ta 13 terörist öldürüldü

PKK'ya yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığından, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen terör örgütü PKK mensubu 13 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

Bilim Kurulu üyesinden dikkat çeken aşı açıklaması

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, "Vakalar 20 bini geçmiş olsa da daha da hızlı yükselmemesinin temel nedeni aşı" dedi. Geçen seneye vatandaşın elinde aşı gibi bir güç olduğunu vurgulayan İlhan, bu gücün kullanılması gerektiğini söyledi.

 

Altın fiyatlarında bir günde rekor düşüş

Küresel piyasalarda altın yatırımcıları kayba yöneldi. Ons altının sert düşüş yaşaması neticesinde 112 dolarlık kayıp oluştu. Buna paralel olarak gram altın tarafında da 30 liraya yakın düşüş gerçekleşti.



Esed’in emrine uymayan savaş uçağı pilotu Ürdün’e kaçtı

Beşşar Esed'in "Elinizde mühimmat ne varsa isyancılara karşı kullanın" emrine uymayıp bomba yüklü savaş uçağıyla Ürdün'e kaçan pilot Albay Ahmet Hamadi, "Katliama ortak olamazdım, idamı da göze almıştım" dedi.

 

Joe Biden'ın Afganistan kararı açıklandı

Taliban'ın Afganistan'da ele geçirdiği kent sayısı 5'e yükselirken, ABD Başkanı Joe Biden'ın Afganistan'dan geri çekilme planını aynı şekilde sürdüreceği bildirildi.
 

Fenerbahçe'den 25 yıllık imza!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kripto varlık işlem platformu Paribu ile Fenerbahçe Token konusunda 25 yıllık işbirliği anlaşması yaptıklarını açıkladı.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • faruk 09.08.2021 23:38
    demekki pkk gibi hainlerin benzerleri dünyanın her tarafında var yapılması gereken görüldüğü an öldürülmeli
  • Gül 09.08.2021 21:30
    İklim değişikliği vs doğrudur fakat bunu bahane ediyorlar. Bal gibi de bu yangınları dünyanın herbir yanında bilerek ve isteyerek küresel güçler para kullanarak maşalarına yaptırıyor, yangınların %90 ı b7 sekilde
  • Tosun 09.08.2021 20:45
    Bizim ormanlar yanmadı yakıldı
  • Suat 09.08.2021 20:10
    Yok lan İtalya yıda AKP yakmıştır
  • Gürbüz 09.08.2021 20:07
    Aslında kendi ateşini yakıyor. Şuuraltında cehennem narını özlemiş. Bilmez ki.
Daha fazla yorum görüntüle