Son dakika... Meral Akşener: Bahçeli'nin teklifine katılıyorum!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üniversite sınavında baraj puanlarının düşürülmesi önerisi ile ilgili, "Bahçeli'nin bu teklifine katılıyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Meral Akşener: Bahçeli'nin teklifine katılıyorum!
Son dakika... Meral Akşener: Bahçeli'nin teklifine katılıyorum!
GİRİŞ 10.08.2021 16:48 GÜNCELLEME 10.08.2021 16:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Akşener, "Gençlerimiz adına atılacak olan Bahçeli'nin bu teklifine katılıyorum. Derhal Meclis'e getirsinler. Bu teklif kanunla yapılacaksa İYİ Parti olarak biz arkasında durmaya ve 'evet' oyu vermeye hazırız" dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere kente geldi. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Akşener, ilk olarak kent merkezinde Kepenek Caddesi'ndeki esnafı gezdi. Akşener, burada girdiği fırından alışveriş yaparak partililere ve basın mensuplarına katmer ikram etti. Akşener, restoranda ise basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

'ISRARLA BU GEZİLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ'

Açıklamalarının ardından bir süre dinleneceği otele geçen Meral Akşener, Zara ve İmranlı ilçeleri ziyareti öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Sivas ziyaretini değerlendiren Akşener, "20 Ocak 2020'de başlattığım ilçe ilçe esnaf gezme eyleminin kararının bugün Sivas'taki bölümündeyiz. Merkezde esnafın bir bölümünü gezdik ve onları dinledik. Bizim İYİ Parti olarak ve genel başkanı olarak benim yapmaya çalıştığım şey şu. Biz uzun bir zamandır, şuculuk buculuk üzerinden oy kullanan, şuculuk buculuk üzerinden siyaset yapan bir Türkiye olduk. Dolayısıyla bu bir problem mi? Problem. Demek ki dertlerin konuşulduğu, o dertlere dair çözümlerin ortaya konduğu siyasi anlayışa ihtiyaç var. O nedenle ben bu süre içinde gezdiğim her ilde ve her ilçede bir dükkandan içeri girdiğimde konuşmama şu cümle ile başlarım. 'İktidarı yermiyorum, kendi partimi övmüyorum, propaganda yapmıyorum; sadece sizin dertlerinizi dinliyorum. Sizden aldığım bilgileri, önerileri, eleştirileri, talepleri grup konuşmama koyuyorum. Milletvekili arkadaşlarımız bu konularla ilgili soru önergesi, araştırma önergesi ve kanun teklifleri veriyor, böylece iktidarın dikkatini sizin üzerinize çekiyorum' diye konuşuyorum" dedi. 

"EVET OYU VERMEYE HAZIRIZ"

MHP lideri Bahçeli'nin üniversite sınavı baraj puanının düşürülmesi teklifi hakkındaki soru üzerine Akşener, "Millet, genç, kadın ve esnaf lehine yani bu insanların lehine atılan her adımın hem kişi olarak hem de parti olarak yanında dururuz ama şöyle bir durum var. Bizim millet lehine önerdiğimiz hiçbir şeyi bugüne kadar bu arkadaşlar kabul etmediler ama olsun gençlerimiz adına atılacak olan Bahçeli’nin bu teklifine katılıyorum. Derhal Meclis'e getirsinler. Bu teklif kanunla yapılacaksa İYİ Parti olarak biz arkasında durmaya ve 'evet' oyu vermeye hazırız" diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • 55samsun 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan
    Cevapla
  • Cemal K. 2 yıl önce Şikayet Et
    "15 Temmuzdan sonra işler değişeceeek. Yurtta sulh cihanda sulh. Ben başbakan olacam." Unutmadık!
    Cevapla
  • ertuğrul baloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    sana mı soracaklar meral? sen de her şeye maydanoz olma. buradan sana ekmek çıkmaz.
    Cevapla
  • balcılar 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşener'in asıl derdi,Sayın Bahçe'linin oraya kolduğu bu başarısından paye kapmak
    Cevapla
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    provakasyon yapma ,kimseye hakaret etme,yalan söyleme nerede gezersen gez.Sadece bizden uzak ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri