Felakete sebep olacaklardı: Tutuklandılar

Malatya’da, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, TCDD'ye ait toplam 29 metre uzunluğunda, yaklaşık 1 ton 700 kilogram ağırlığındaki tren raylarını çalan 2 kişi gözaltına alındı. Daha sonra çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Felakete sebep olacaklardı: Tutuklandılar
Felakete sebep olacaklardı: Tutuklandılar
GİRİŞ 11.08.2021 12:49 GÜNCELLEME 11.08.2021 13:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Malatya’da, TCDD'ye ait toplam 29 metre uzunluğunda, yaklaşık 1 ton 700 kilogram ağırlığındaki tren raylarını çalan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Yazıhan ilçesi Durucasu Mahallesi’nde yapılan operasyon neticesinde şüpheli 2 şahsın aracında gerçekleştirilen aramada, Hekimhan ilçesinde TCDD'ye ait 24 adet toplam 29 metre uzunluğunda, yaklaşık 1 ton 700 kilogram ağırlığında çalıntı ray demiri ele geçirildi.

Yapılan operasyon neticesinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cinayete teşebbüs, maalesef kanunlarımız insanlara zarar vermekten başka hiç bir işe yaramıyor, Allah cc sonumuzu hayır eylesin
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Provakasyon amaçlı olabilir. Yangınların üzerine bir de tren faciası. Büyük kaos planının bir parçası olabilir. İyice araştırılmalıdır. Basit bir hırsızlık olamaz. Bu kişilerin bağlantıları araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu normal bir hırsızlık değil cinayete teşebbüs ve sabotaj. Ömür boyu hapis olmalı en azından. Besleyipte ne yapacaksak.
    Cevapla
  • atakan61 2 yıl önce Şikayet Et
    Hurdacının işi değil. iyi araştırmak lazım.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Efendim Allah ın Adaletini uygulayın yoksa her geçen gün felakete gidiyoruz başlarını kollarını kesin başlarını kesin bakın belki yüzlerce masum insanın ölümüne sebep olacaklardı 1 ton demir için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü