100 bin liralık senet imzalatıp araçları gasp eden çeteye tutuklama

Malatya'da, Hasan B.'yi kaçırarak, 100 bin liralık senet imzalattıktan sonra minibüsü ile otomobilini gasbeden 4 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

100 bin liralık senet imzalatıp araçları gasp eden çeteye tutuklama
100 bin liralık senet imzalatıp araçları gasp eden çeteye tutuklama
GİRİŞ 12.08.2021 18:10 GÜNCELLEME 12.08.2021 18:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 10 Ağustos’ta, Çarmuzu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Cihat G., Cahit G., Ali F. ve Burak G., aralarında husumet bulunan Hasan B.'nin önünü keserek darbetti. Şüpheliler, daha sonra el ve ayaklarını bağladıkları Hasan B.'yi eve götürdü.

Burada Hasan B.'ye zorla 100 bin liralık senet imzalatıldı, minibüsü ile otomobilinin anahtarları da alınarak gasbedildi. Hasan B.’den haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası incelemeleri sonrası Hasan B.'yi darbederek, kaçıran 4 şüphelinin kimliklerini saptadı.

Düzenlenen operasyonla şüphelileri adreslerinde gözaltına alan polis, evde yaptığı aramada ise bir miktar kök Hint keneviri, 1 pompalı tüfek, 1 bıçak ve senetlere de el koydu. Hasan B. de alıkoyulduğu evden kurtarıldı. Şüphelilerin gasbettiği minibüs ve otomobil, Hasan B.'ye teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimbilir birkaç gün sonra serbest kalırlar ve daha kaç kişinin canını yakarlar bunlara öyle bir cezaevi yaşatmalıyız ki çıkınca bir daha suç işlemek akıllarına bile gelemesin ama malesef bizde içeride 5 yıldızlı otel gibi misafir edilir içeride ağa olurlar ödüllendiririz
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadasim bilmediğin birsey hakkında yorum yapma kanunlardan bir habersin bos konuşuyorsun kendini gelisdir biraz bilmediğin bir konu hakkında konuşma erdemli ol
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!