'Suriyeli' diye servis ettiler: Türk vatandaşı çıktı

Mülteci karşıtlığı ve ırkçı söylemlerin arttığı son zamanlarda, Şırnak'ta ambulans kaçıran kişiyi de 'Suriyeli' diye servis ettiler. Akli dengesi yerinde olmayan ve gözaltına alınan kişinin Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.08.2021 16:18 GÜNCELLEME 14.08.2021 16:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada, mülteci karşıtlığı ve ırkçı söylemlerle toplumsal tepki oluşturmaya yönelik asılsız paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

'SURİYELİ' ŞAHIS DİYE SERVİS EDİLDİ

Son olarak Aykırı isimli haber sitesi, "Şırnak'ta Suriyeli şahıs Devlet Hastanesi’nden ambulansı kaçırarak halkın üstüne sürdü. Silopi’ye kadar giden Suriyeli şahıs, polisin havaya ateş açması ile durduruldu" şeklinde bir haber servis etti.

TÜRK VATANDAŞI ÇIKTI

'Suriyeli' denilerek paylaşılan kişinin Siirt nüfusuna kayıtlı Türk vatandaşı olduğu tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan şahısın, akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

AK PARTİ'Lİ MİLLETVEKİLİNDEN TEPKİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, "Ambulansı kaçıran kişinin Suriyeli değil, Siirt nüfusuna kayıtlı ve akli dengesi yerinde olmayan biri olduğu ve yakalandığı GERÇEĞİ karşısında; Bu yalanı yutanlar bu siteyi takip etmekten vazgeçer mi? Hayır! Yalanla beslenenler, yalanı yaymayın. Çok fena cezalar geliyor çok!" diyerek tepki gösterdi.

 

YORUMLAR 13
  • Velid 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö, senaryoyu yazdı. Zillet, körüklüyor, aktör buluyor, oynuyor, oynatıyor. Sosyal medya, haber sitelerine yorum gibi araçlarla da güya yorum yapmak ayaklarıyla ortaya çıkan yalan haberleri doğru gibi algı oluşturuyor.
    Cevapla
  • Alp54 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sorumlusu provakasyonlara hız veren insanları bölen ayrıştıran zillet ittifakı. Şimdi bunlar herşeyi göçmenlere bağlar, pkk orman yakar göçmenler yaptı derler, selide göçmenlere bağlar şimdi bu MANDA cılar.
    Cevapla
  • selim ileri 2 yıl önce Şikayet Et
    haber doğru. bedavadan Türk vatandaşlığı verilen ve akli dengesi pek de normal olmayan bir suriyeli. ya hu düşünün ki akli dengesi yerinde olmayan suriyeliye bile Türk vatandaşlığı veriliyorsa.......
    Cevapla
  • Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    2. dünya savaşında gelen tüm yahudiler avrupalılar Türk vatandaşlığı aldı haberin varmı, gezinin müsebbibide onların torunları haberin varma kaç milyar dolar girdi ülke ekonomisine 500 milyar dolar rakam telaffuz ediliyor dolaylı yollardan.
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilere vatandaşlık veriliyor yalanına önceden inandiysan bunu yazabilirsin normal, ama bile bile yalanı yazıyorsan sıkıntı
    Cevapla
  • Elbistanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala yalan söylüorsunuz yaa..adam siirtli anası babası siirtli. ..yuh olsun sizin insanlığınıza...
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Sen Koru Vatanımızı Milletimizi Şanlı Güvenlik Güclerimizi Allahım Ülkemizi Fitnelerin Şerrinden Sen Koru
    Cevapla
  • Sabır Meşhur İzle 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu sosyalmedya'ya el atılmaz ise 10 seneye ortada ne ülke kalacak nede Müslüman Türk milleti. Resmen sosyal medya ile ülkemiz her koldan işgal ediliyor hala tehlikenin farkında değil halkımız, hiptonize edilmiş vaziyetteyiz. Youtube'a bir giriyorsun ilk sayfada Halk TV ve Sedat Peker videoları cirit atıyor, o tarz içerikler izlemediğim halde hemde. İnternet tarayıcımı temizleyip giriyorum yine aynı devlet ve İslam düşmanı videolar önerilenlerde karşıma çıkıyor. Devletimizin bu işe el atması lazım ama bizde vatandaşlar olarak yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup onları desteklemeliyiz. Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi