CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç KRT TV'de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Afganistan'da yaşanan gelişmeler üzerinden hükümeti eleştiren Özkoç, ''Türkiye'de bir diktatör var'' ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HADDİ AŞAN 'DİKTATÖR' İFADESİ

Halkın büyük sevgisiyle iktidara gelen ve yine halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' diyen CHP'li Özkoç Türkiye'de bir beka sorunu olduğunu iddia etti.

Özkoç skandal açıklamasında, "Irak'ta saray var mıydı? Vardı. Bir diktatör de var mıydı? Vardı. Orada ABD ile iş birliği içerisinde miydi? Evet öyleydi. Yıllarca beraber Libya ile diğerleriyle, Mısır ile olduğu gibi mücadele alanı yürütüldü. Türkiye'de saray var mı? Var. Eskiden olduğu gibi bir Pembe Köşk'ten, Çankaya Köşkü'nden bahsetmiyoruz. Mütevazilikten bahsetmiyoruz, saraydan bahsediyoruz. Türkiye'de bir diktatör var mı? Var. Ortadoğu'da nasıl demokrasi yok, saraylar var. Halkın çıkarlarını gözeteceğiz diye bir anlayış yükseldiyse, Türkiye'de de aynı şekilde buna benzer bir beka sorunu vardır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 138 Yorum Var
  • Cvs 19.08.2021 20:04
    Diktörün olduğu yerde seni böyle konuşturmazlar, beka sorunuda siz ve avenenizdir!!!
  • Türk 19.08.2021 15:02
    Seni görünce kurbanlık koyun gibi satıldığında gözlerinden gelen yaş aklıma geliyor.
  • ERTUĞRAN DURAN 19.08.2021 00:28
    Kafayı çekip çekip konuşursan.İşte böyle SAÇMALARSIN.
  • Recep Özoğul 18.08.2021 20:00
    Lütfen şunları ADAM yerine koyup vaktimizi israf etmeyin , mezardan ölüleri çıkarıp iğdam edenler kalkmış ders veriyor . O kadar adam ise hangi TÜRK olduğunu söylesin.
  • sezayi 18.08.2021 17:30
    dilin kemiği yok.kemiksiz dillerden gelen sesler rotasız sürüklenen gemi misali.
Daha fazla yorum görüntüle