Silivri’de otomobilin çarptığı bisikletli genç kız hayatını kaybetti

İstanbul Silivri’de bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.

GİRİŞ 19.08.2021 01:13 GÜNCELLEME 19.08.2021 01:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde D-100 Karayolu Silivri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 55 AEZ 742 plakalı otomobil, bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki Havva Şeyma Gündoğar’a çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve Emniyet ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde uzun süre kalp masajı yapılan genç kız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kızın ölümüne sebep olan sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan genç kızdan geriye bisikletiyle kaydettiği görüntüleri kaldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerlere bisikletiniz ile gidiyorsanız ve yolun karşı tarafına geçmeniz şart ise sakın trafik ışığının ve yaya geçidinin olmadığı yerlerde geçmeye kalkışmayın. Çünkü şoförlerin gözü genelde kendi önündeki aracın üzerinde olduğu ve sürekli kendi önlerindeki araçları takip ettikleri için sizin yola girdiğinizi dahi fark etmezler. Bilirkişi raporu ile kusurun kimde olduğu elbette tespit edilecek ama sanki o yol bisikletlinin olmaması gereken bir yermiş gibi görünüyor. Bir anlık dalgınlık genç kızı hayattan kopardı. Ne diyelim? Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
  • Muttaki 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun, pırıl pırıl bir gencimiz daha aniden gidiverdi bu diyardan. Allah ailesine sevenlerine sabr-ı cemil ihsan etsin. Ani ayrılık gibi zor bir şey yok, ölüm bu geri dönüşü yok. Acısı kalplerde bir ömür kor ateş gibi yanacak. Rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin.
    Cevapla
  • Silivrili 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kaza yeni olmustu onumuzde 10 arac vardi
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Çarpan kişi inşallah zengin ya da hatırlı değildir. Sayın hakimimizle beraber yemek yemezler. Adli kontrol şartıyla salıverilmez inşallah
    Cevapla
  • türbedar 2 yıl önce Şikayet Et
    eyüp, nerde sürelim bu bisikleti bi söylesene,,sen boş boş konuşma,
    Cevapla
  • eyup 2 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşuyorsunuz, şehirler arası bölünmüş yol orası bisikletin ne işi var o karanlıkta ?
    Cevapla
  • hattili 2 yıl önce Şikayet Et
    hergün işe gidip gelirken 20 km bisiklet kullanıyorum. hiç kimse doğru dürüst kuralları bilmiyor. bisikletliler kuralsız bisiklet kullanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık