CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaret için geldiği Adalar'da toplanmayan çöpler nedeniyle Adalıların protestosuyla karşılaştı.

Çöp yığınları, hayvan katliamları ve toplu taşımadaki rezaletlerle son dönemlerde sık sık gündeme gelen CHP'li İBB yönetimi halkın tepkisini çekmeye devam ediyor. Bunun son örneği CHP'nin yönetimindeki Adalar'da yaşandı. İlçeyi ziyaret eden Ekrem İmamoğlu ada sakinlerinin toplanmaya çöpler nedeniyle protestosuyla karşılaştı.

ADANIN TEMİZLİĞİ 4 KİŞİYE EMANET!

Bir Adalar sakini sıkıntısını İmamoğlu'na şu sözlerle aktardı;

Çöp yığınlarıyla ilgili sıkıntımı görevliye söylediğimde "Biz dörk kişiyiz" dedi. Ben size sadece soruyorum; bu kadar adayı dört kişi temizleyebilir mi? Sizden bunu rica ediyorum, bu konuyla ilgilenin. Ben yetkililere mailimi de atacağım.

SİZ GELECEĞİNİZ İÇİN TEMİZLİK YAPTILAR

Adayı dolaşıp fotoğraflayacağım. hani dediniz ya 'Ben dolaştım' diye. Siz geleceğiniz zaman temizlendi herhalde. Ama ben bu adada yaşıyorum ve adanın temizliği 4 kişi ve koca ada... Artık siz düşünün.

 

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Mert haksever 21.08.2021 23:03
    Oo ekremcigin tatili bitmiş adalarda yemek yiyor, ee icraat? Yapar bi heykel çalar İzmir'in dağlarını tamam ;)
  • Halıl 21.08.2021 18:27
    ey vatandaş verın Ak partıye hızmetın kralını görun..ey vatandaş artık eskı alışkanlıklarınızı bırakın..hizmet etmeye oğlunda yakınında olsa Oy vermeyın..hızmet hızmet..şucu bucu dıye bakmayın..Sıvrısinek meselesı en basıt şey..anında çözülür..ama organıze edecek ınsanlar lazım..4 kışıyle olmaz..teşkılat kuracaksınız..araç alacaksınız..nerde..ınanın Chp ıle olmaz..mumkun değil..
  • Sarıyerli..34 21.08.2021 16:59
    o kokular size İ Y İ Gelir..zamanında imamı seçerken düşünecektiniz.
  • Chp'siz Gebze 21.08.2021 16:27
    İyi oluyor Daha Güzel günler olucak bekleyin görün sizmisiniz Atları sucukı olması için
  • Fatih 21.08.2021 15:47
    Şikayet etseler de oyları sabit değişmezzzz
Daha fazla yorum görüntüle