Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir kuyumcu dükkanına giren şahıs, kuyumcunun yüzüne elindeki taşla vurup, tezgahtan aldığı altınlarla kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan kuyumcu mağazasına müşteri kılığında giren bir şahıs, altın ve mücevher modellerine bakmak istediğini söyledi. Bakmak istediğini söyleyerek altın bilezikleri eline alan şahıs, diğer elindeki taşla bir anda kuyumcunun yüzüne vurdu. Şahıs daha sonra elindeki altınlarla koşarak dükkandan çıktı. Yaşanan olayın ardından yaralandığı öğrenilen kuyumcu hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise altınlarla birlikte kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Yaşanan olay ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Mmm 23.08.2021 02:27
    Durumumuz bu. Artık hiç kimse suç işlemekten zerre kadar korkmuyor. Çünkü ceza yasası teşvik yasası gibi. Tutuksuz yargılanmak... iyi hal..... denetimli serbestlik.... ceza ertelemesi..... infaz yasasına göre 8de 3unu yatmak vs vs vs. Komedi gibi. Neredeyse mağdura ceza verilecek. Sokaklarda huzur falan kalmadı.
  • M.i 22.08.2021 22:59
    Elini geri geri saklıyor.sol eliyle tezgah a yaklaşıyor ama tedirginlik te görünüyor.
  • İstanbul 22.08.2021 15:26
    Nasıl şüphelensin koronadan dolayı eldiven takan çok manyak var !!!
  • Hasan 22.08.2021 15:21
    Kaçamaz turk polisi bunu 2 günde paketler gerisi hakimlerde inss ömür boyu hapis verirler gavura vurur gibi vuruyor öldürmeye tesebbus
  • ahmet 22.08.2021 15:21
    temiz iş
Daha fazla yorum görüntüle