Antalya’da halk otobüsü içerisinde maske takmayı reddeden kadın adeta ortalığı birbirine kattı. Kadının hakaretler yağdırdığı otobüsün şoförü Kemal Kuşçu, “Avukatım aracılığıyla bugün suç duyurusunda bulunacağım. Ben kendimi geçtim, anneme babama kardeşime herkese hakaret etti” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Olay, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Meydan-Yeniköy hattında çalışan Kemal Kuşçu, sefere çıkmak üzere bulvar üzerinde bulunan durağa gelerek yolcu almaya başladı. Bu sırada otobüse binen bir kadın yolcu, şoförün maske takması konusunda uyarısını dinlemeyerek maske takmadı. Şoför ise maske takmadan yola devam edemeyeceğini belirtti. Bunun üzerine kadın yolcu, maske takmamakta direnerek şoföre hakaretler etmeye başladı.

"Sana bunun bedelini çok pis ödeteceğim”
Kadın bir süre daha hakaret ettikten sonra otobüsten aşağı indi. Bu kez ise diğer yolculara da hakaret etmeye başladı. Kadın, "Maske takmıyorum. Ben engelliyim. Bugün maske takmıyorum. Bak görüyorsunuz. Benim evde çocuğum bekliyor. Aşağı inmiyorum. Şimdi polis gelecek. Bunu da çekin. Sakin olamıyorum. Bu insanların hiçbirisi beni sakinleştiremez. Doktorlarınız gelse beni sakinleştiremez. Sana ben soracağım. Çek lan beni şoför bozuntusu. Nerede polisler? Senin çocuğun senin anan benim yaşadıklarımın yüz bin katını yaşasın. Sen pisliğin tekisin. Senin hiçbir vasfın yok. Sana bunun bedelini çok pis ödeteceğim” diyerek sağa sola bağırdı.
O anlar ise bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medya görüntülerin paylaşılmasının ardından kadına çok sayıda izleyici tepki gösterdi.

“Ben kendimi geçtim, anneme babama kardeşime herkese hakaret etti”
Yaşadıklarını anlatan şoför Kemal Kuşçu (33), “Otobüse binen kadından maskesini takmasını rica ettim. Takmayacağını söyledi. Ben de kendisine maske takmadan devam edemeyeceğimi belirttim. Bağırmaya başladı. Polis çağıracağımı söyledim. Kendisini uyardım. 15 tane şoförümüze virüs bulaştı. Evde istirahat ediyorlar. Maske olmadan otobüse alamıyoruz. Kendisi polis gelmeden olay yerinden kaçtı. Diğer yolcular da tepki gösterdi. Hakaretler etti. Avukatım aracılığıyla bugün suç duyurusunda bulunacağım. Ben kendimi geçtim, anneme babama kardeşime herkese hakaret etti. Tek bize etse biz alıştık. Buna benzer birçok olay başımıza geliyor” sözlerine yer verdi.
Öte yandan kadının hakaret ettiğin anlara ilişkin farklı açıdan yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadının otobüs şoförünü sık sık tehdit ettiği ve hakaretler yağdırdığı görüldü.
 

 

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Cevad 23.08.2021 23:52
    Vallah kimse ksr bakmasın ama kadın haklı
  • thunder 23.08.2021 17:42
    hani hepsini gectimde su el hareketleri ve bacaginida gostermesi de yokmu bunun haklilikla kadin olmakla bir alakasi yok bu resmen hayvanliktir
  • misafir 23.08.2021 16:56
    Herkesin bir sıkıntısı var, akli dengesi yerinde olmaya bilir ekonomik sorunları olabilir, ailevi sıkıntıları olabilir. Abartacak bir durum göremedim. Bu maske işi bile başlı başına milleti delirtebilir. Haber değeri yok.
  • ahmet yıldırım 23.08.2021 16:48
    Kesin kadın haklıdır. Aile Bakanı öyle söylemişti, Önce kadının dediğine inanırmış.
  • relax 23.08.2021 16:22
    abovvv ne şirret böylesi ile başgelinmez
Daha fazla yorum görüntüle