FETÖ’nün gerçek yüzünü görmeye başladılar! İki Alman işadamı FETÖ’yü basına anlattı

Terör örgütü FETÖ’nün çocuk yaşta kandırıp sömürdüğü Alman iki genç işadamı basına konuştu. Terör örgütünün iç yüzünü anlatan Almanlar, “FETÖ çocukları kullandı.” dediler.

FETÖ’nün gerçek yüzünü görmeye başladılar! İki Alman işadamı FETÖ’yü basına anlattı
FETÖ’nün gerçek yüzünü görmeye başladılar! İki Alman işadamı FETÖ’yü basına anlattı
GİRİŞ 24.08.2021 12:02 GÜNCELLEME 24.08.2021 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Duyarlı Alman basını, FETÖ'nün ipliğini pazara çıkarmak adına, örgütün kirli oyunlarını kaleme almaya başladı. Ülkede yayın yapan www.ndaktuell.de sitesi, iki eski FETÖ'cünün görüşlerine yer verdi. Henüz 13 yaşında FETÖ'nün ağına düşen "Yasin" isimli bir işadamı, başına gelenleri anlattı ve "FETÖ ileri sürüldüğü gibi bir cemaat değil. Almanya'yı yeni merkezi haline getirdi" diye konuştu.

BÜYÜK BASKI VARDI

Mühendis olan ve 29 kişiye istihdam sağlayan Yasin (32), "Yurtlarında kaldım. Baskı, sürekli kontrol ve gücün kötüye kullanılması gibi birçok kötü anım var. Daha fazla Zaman gazetesi satmamız için sadece dört saat uyumamıza izin verilirdi. 'Gülen ABD'den telefon edip öyle talimat verdi' diyorlardı. Bazı şeyler gülünçtü. Mesela Gülen titrediğinde, 'Peygamber Efendimizin içine girdiğinin delili' diyorlardı" dedi.

ALMANYA'NIN DESTEĞİ ŞAŞIRTICI 

FETÖ'nün Işık evlerinden birini kuran Serdar isimli genç örgütü şöyle anlattı:

"FETÖ'ye Almanya'da verilen desteğe çok şaşırıyorum. Geçmişe "utançla" bakıyorum. Çocukları, aileleri maddi ve manen kullandılar. Bize her kötülüğün, kabuslarımızın bile altında kadınların yattığını anlatırlardı. Eşler bir katalogdan seçilirdi. Kataloglarda kadının özellikleri, karakteri ve ailesi hakkında bilgiler vardı."

GERÇEK YÜZÜNÜ GİZLİYORLAR 

İslam uzmanı Florian Volm de sözde cemaatin gerçek yüzünü gizlediğini bildirdi. FETÖ'nün dışarıya doğru hoşgörülü davrandığını anlatan Volm, "Dışa doğru ister cinsel tercih olsun, ister başörtüsü olsun, bunların kabul edildiği algısı oluşturuluyor. Ancak hareketin içinde uyulması istenen kurallar var" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hayinin iki degil 100 kişi anlatsada bir şey degiştirmiyor bu hayinlara olmaz imkanlar sağladilar başta amarikasi almanyasi zaten onlarin ajaniydi
    Cevapla
  • gurbetchi 2 yıl önce Şikayet Et
    siz daha hic bilmiyorsunuz.. bunlar almanya devletinin ve alman siyasetcilerin destegi ile her tülrü imkanlara sahipler.. bizim gibi normal gurbetciler haklarini alamazken onlar her türlü imkanlara sahip oluyorlar.. oturumlarini rahat sekilde alabiliyorlar.. is adami olma imkani veriliyor.. finans destekler ve önemli is adami destegi ve baglantilarina imkanlar veriyorlar.. almanyanin, hollandanin, fransanin ve belcikanin her yerinde ag kurmuslar.. her yerde tanidiklari var.. istedikleri an bir eleman, bir is adami, siyasetci hemen bulabiliyorlar.. hepside son yillarda Türkiyeden kacmis ve almanya ya siginmis mülteciler..
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ellerinde patlar fetö iti
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Görmezler, beslerler..
    Cevapla
  • ŞİRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Gülen titrediğinde, 'Peygamber Efendimizin içine girdiğinin delili' diyorlardı" Niye bunların onbinlercesi hapiste ve cezalandırılıyor Allah'ın gazabına niye uğradılar? Gayet net. Bu lafı duyup ta hala daha peşlerinden gidenin yaptığı şeyin adı ŞİRK cezası da dinimizde ölümdür ölüm. Gene ucuz atlatıyor çoğu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!