Türkiye'de hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Suriyeli Halit'in şükrü sosyal medyanın gündemine oturdu. Ailesini kaybettikten sonra başka bir Suriyeli ailenin sahip çıktığı öğrenilen Halit'in kendisine yapılan bir yardımın ardından şükrederek dua ettiği anlar kameralara yansıdı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • vatandaş 24.08.2021 23:32
    zafer gülten...devlet huzurevlerinde yoksullara ücretsiz bakılıyor ve tüm ihtiyaçları karşılanıyor.üstelik kendilerine düzenli olarak para yardımı da yapılıyor. devlet huzurevlerinde çıkan yemeği kalitesini lokantalarda bulamazsın.yaşlıların kıyafet ihtiyaçları eksiksiz olarak yaşlılara ücretsiz veriliyor.inanmıyorsan git bir devlet huzurevine de kendi gözlerinle gör.devleti kötülemek için atmadığınız çamur yok.
  • erdem 24.08.2021 22:14
    gel bizede sevap kazandir ki dualarinda olalim. Senin birduan bize ilactir.
  • şahin avcı 24.08.2021 22:00
    4-5 milyon insanın içinden elbet kötülerde çıkar bizim insanımızın hepsi iyimi, ama bu milletin en büyük hasletlerinden biri dara düşene yardım etmektir, merhamet etmeyene merhamet edilmez buyurmuş Efendimiz s.a.v. bize ne olduki içimizden bazıları elin gavur barbarları gibi ırkçı kesildiler bu yavrucuğu görüp üzülmemek eldemi.
  • vatan 24.08.2021 21:10
    Hadi ordan Zafer misin nesin bilmem ama içinde gram merhametin olmadığı kesin .Sana yardım et diyen yok zaten Rabbim senin gibilere zaten yardım ettirmez .Çünkü sevap kazanmayı hak etmediğin için.Ama yardım edecekleri de sen engelleyemezsin tamam mı.Allah ıslah etsin .Ülkemiz bu kadar badirelere rağmen üstüne üstük bir de içimizdekilerle mücadeleye rağmen dimdik ayaktaysa emin ol bu mazlumlara merhamet ettiğimiz içindir.
  • fuat 24.08.2021 20:58
    eğer mümkünse bu gencimize yardım etmek isterim. lütfen iletişim bilgilerini verin iş ve sahip çıkma konusunda ne gelirse elimde seve seve
Daha fazla yorum görüntüle