CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk'te katıldığı bir programda projelerin sorulması üzerine zor anlar yaşadı. Fatih Altaylı'nın "Hep projeler var ama, gerçekleşen şey pek az." sözleri üzerine Mansur Yavaş, "İhalesi yapılacak, projesi var. Neyse şimdi bulamadım." ifadeleriyle geçiştirici bir cevap verdi.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu. Mansur Yavaş, programda zor anlar yaşadı.

"NEYSE ŞİMDİ BULAMADIM"

Fatih Altaylı, "İlgimi çeken şu oluyor. Hep projeler var ama gerçekleşen şey çok az." ifadelerini kullandı. Altaylı'nın sözleri karşısında zor anlar yaşayan Mansur Yavaş ise, "İhalesi yapılacak, projesi var. Neyse şimdi bulamadım." ifadeleriyle geçiştirici bir cevap verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Mansur Yavaş'ın canlı yayında yaşadığı zor anlar sosyal medyada gündem oldu. Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aradan 2,5 yıl geçmiş. İcraat soruluyor, hâlâ proje diyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas ise, "HaberTürk'ü Millet İttifakı'nı parlatma mecrası haline getiren Fatih Altaylı'ya canlı yayın şoku." notuyla görüntüleri paylaştı.

Yorumlar 221 Yorum Var
  • Sade vatandaş 26.08.2021 11:00
    Araki bulasın hey gidi hey
  • CAFER 11 26.08.2021 09:45
    Kendi proje olm.Ne projesini arıyon da bulamıyon?
  • Metinbaba 25.08.2021 17:10
    Ben Ülkücüyüm deyip de;pkk ve CHP oylarıyla başkan olan,,hdpkk nin her ağzını açtığında,,o koltukta bizim sayemizde oturuyorsun!,diye suratına bağırilan birinden, proje mi bekliyosunuz...kukla başkan..vizyonsuz..yazık Ankaraya...
  • Adalet 25.08.2021 17:06
    Ankara bahtını kara ettin. İnsanoğlu keffardır..
  • deli Halil 25.08.2021 16:49
    Olmayan şeyi bulamaz ki
Daha fazla yorum görüntüle