Sel felaketi sonrasında Karadeniz bölgesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, afetzede çocuklara büyük bir sürpriz yaptı.

İKİ BAKAN EKİPLERLE BİRLİKTE AFET BÖLGESİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, psikososyal destek ekipleriyle birlikte Kastamonu ve Sinop'ta sürüdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

HELİKOPTERLE ÇOCUKLARA TUR ATTIRDI

Bakan Karaismailoğlu, afet bölgesindeki çocuklarla sohbet ettikten sonra bakanlığa ait helikopterle havada tur attırdı. Bakan Karaismailoğlu o anlara ait görüntüleri şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk kez böyle bir deneyim yaşadığını belirten çocukların mutlulukları kameralara yansıdı. İzleyenleri tebessüm ettiren videoda çocuklar, " Havadan deniz çok güzel görünüyordu. Aşağıdaki insanlar çok küçük görünüyordu, manzara çok güzeldi. Teşekkür ederim böyle bir imkan sundukları için." sözleriyle mutluluklarını ifade etti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Tuğba 27.08.2021 09:26
    alkış......
  • turkim muslumanim 27.08.2021 08:21
    guzel hareket insallah ucagada bindirin kucukleri. özelik le piskolojik destek gerekki çocuklara. çok güzel daha iyi iyi sini itiyorum bakanim bir ucak dolusu cocuk super olur ilk defa binen çocuk lar
  • vay be arkadaş 26.08.2021 22:26
    umarım okur pilot olursunuz kız erkek ayrımı olmadan hade gençler çok çalışın ve vatanınızı milletinizi pilot olarak koruyun içden ve dışdan gelen tehditlere karşı güzel ve geç kalınmış hareketler gençleri ilme bilme arabaya kepceye anbulansa hastaneye askeriye her alanda gezdirerek onlara geleceklerini seçme hakkı tanıyın
  • almanyadan 26.08.2021 17:36
    Allah razi olsun bu ne güzel bi hediye muhtesem bakanim