İstanbul’da Maltepe, Büyükçekmece ve Bahçelievler ilçelerinde bir hafta içerisinde hırsızlık yapan şüpheliler polis tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler ile polis arasında yaşanan kovalamaca kameralara yansıdı. Edinilen bilgilere göre Maltepe, Büyükçekmece ve Bahçelievler ilçelerinde 15 Ağustos ile 22 Ağustos arasında yapılan hırsızlıklar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıların kimliklerini belirledi. Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Emin Y.(24), Batuhan A.(24) ve Ali R.(24) isimli şüphelileri Maltepe Aydınevler Mahallesi’nde bir sokakta hırsızlık yapmak üzereyken suçüstü yakaladı. Polis ile hırsızlar arasında yaşanan kovalamaca güvenlik kameralarına da yansıdı. Gözaltına alınan şüphelilerden Emin Y.'nin 60, Batuhan A.'nın 6, Ali R.’nin ise 67 suç kaydının olduğu tespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • murtaza 27.08.2021 15:45
    hırsızları yakalamanın hiç bir anlamı yok, bu yasalarla, çünkü hırsızların kendileride iyi biliyor, birkaç gün sonra özgür kalacaklar, sivil polislere yazık okadar uğraşıyorlar, çabalayıp yoruluyorlar, yakalıyorlar, bir kaç gün sonra bu itler yine dışarıdalar, mağdurlar ve polislerimiz yine aynı senaryoyu yaşıyorlar.
  • ??? 27.08.2021 14:39
    Suç kayıtlarını +1 yapın hepsi bu... Rabbim kimseyi adaletsiz adaletimizin eline düşürmesin...
  • abdullah 23 27.08.2021 14:33
    çözüm çok basit ama uygulanmıyor.hırsızlar halkın canını yakıyor ama yetkililer rahatlıkla evinde uyuyabiliyor benim aklım bunu almıyor.mağdur edilen her kişinin hesabı size sorulacak sayın idareciler.hani diclenin kenarında bir kurt kuzu olayı vardı bilmem hatırladınız mı .lütfen hırsızların elini kesin yoksa mahşerde sıkıntıya girersiniz.ölüm varsa hesap da vardır bilginiz olsun.
  • ihözel 27.08.2021 13:56
    adamın 67 suç kaydı var ve dışarda o zaman bizde ne kanun var nede yasa o nu bas cezaevine ver 20 sene bak bakayım kiimse bu işlere yelteniyormu
  • Veli 27.08.2021 13:15
    Yarın serbest.boşuna koşmuşsunuz peşlerinden yazık.