Bakımsızlıktan arızalanıp yolda kalan İETT otobüsleri CHP'li İBB yönetimindeki İstanbul için yeni normal olarak görülmeye başlanmışken sosyal medyaya İSKİ ve metrobüslerle yeni görüntüler rezaletin büyüyerek devam ettiğini gösteriyor.

Başında hiçbir ilgilinin olmadığı Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'nda patlayan İSKİ borusu ve Topkapı metrobüs durağında araç arızası nedeniyle bir çok insanın yürüyerek yollarına devam ettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

CHP'Lİ İBB YÖNETİMİNİ Tİ'YE ALDI; İBB'DEN DEV HİZMET

Görüntüleri kaydeden araçtaki vatandaş ti'ye aldığı yönetimi şu sözlerle eleştirdi;

Barbaros Bulvarı'ndan şu anda Beşiktaş'a doğru ilerlerken soğuk ve insaf bilmez havalar yaklaşmadan önce insanlar serinlesinler diye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden dev hizmet, sayın seyirciler. İETT'den sonra şimdi de İSKİ son derece müthiş hizmetler sunmaya devam ediyor. Araçlarımız serinlesin diye suyu bol bulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi boruları patlatıp insanları serinletiyor. Herşey gerçekten çok güzel oluyor.

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Ruhi 29.08.2021 12:36
    Ahmet isimli yorumcu AKP li belediyelerin boruları patlasa ve günlerce aksa tamir edilmese bakalım bukadar şirin ve hoş görülü olurmuydun.bence amed sen hayatında büyük çelişkiler yaşıyorsun istiyorsun ki eskisi gibi biz dayı olalım karışıklıktan istifade edip bu milletin kanını emelim. Vay be ne günlerdi amed bir fetöcü şık giyimiyle ince bıyığı ve yeni tıraşı ile parmağını gösterir koltuğa ancak kendi gibi fetöcü birini otururdu.kurban derileri himmet ler zekatlar cepte birikir audiler mercedesler kapıda dizilip lük sofralarda iftarlar yapılırdı. Bir de sümüklü bir perçede masada kime hediye edilecek diye herkes heyecanla beklerdi ne istikrarlı günlerdi be amed.
  • Orhan Öztürk 28.08.2021 07:21
    Bu hizmetin açılışını ne zaman yapacaklar acaba.
  • 44M 28.08.2021 07:08
    Millete iyilik de yaramıyor.
  • Çiçek. 28.08.2021 00:25
    Bence battıkça batırıyorlar her şeyimizi kurutmadan Allah bizi bu lardan korusun inşallah Amin
  • AKIN VAROL 28.08.2021 00:20
    Patlayan boru değil, İSTANBUL...
Daha fazla yorum görüntüle