Aydın'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada kahreden detay

Son Dakika Haberi; İzmir - Aydın Otoyolu'nda kamyonun arkadan çarptığı otomobil, alev aldı. Kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 28.08.2021 22:44 GÜNCELLEME 28.08.2021 22:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: İzmir'den Aydın istikametine giden Emre Söylemez (26) idaresindeki 10 CEK 93 plakalı otomobile 75. Yıl Selatin Tüneli girişinde arkasından gelen Murat A'nın (40) kullandığı 35 AE 2020 plakalı kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil alev aldı.

Kamyonun arkadan çarptığı otomobil alev aldı: 4 ölü

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin söndürdüğü otomobilde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan otomobil sürücüsü Söylemez, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kamyon sürücüsü ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, otomobilin tünele girmeden önce henüz belirlenemeyen nedenle durduğunu, bu sırada arkadan gelen kamyonun otomobile çarpıp tünel girişine kadar sürüklediğini ve otomobilin alev aldığını belirledi.

Kazada hayatını kaybeden kişilerin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.

Kaza saat 08.30 sıralarında, İzmir- Aydın Otoyolu 75'inci Yıl Selatin Tüneli girişinde meydana geldi. İzmir'den Aydın yönüne giden, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 10 CEK 93 plakalı otomobile, tünele girdikten sonra arkadan gelen 35 AE 2020 plakalı kamyon çarptı.

İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

Çarpışmanın etkisiyle otomobil alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerini müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Yanan otomobilde ölenlerin Fatma Söylemez (47), eşi Hüseyin Söylemez (53), kızı Minel Söylemez (21) ve yakını Emir Gezici (10) olduğu öğrenildi. Fatma Söylemez'in oğlu otomobil sürücüsü Emre Söylemez (26) ile kamyon şoförü Murat Aslan'ın ise kazadan yaralı kurtulduğu bildirildi. Hastanede tedavileri süren yaralılardan Emre Söylemez'ın sağlık durumunu ağır olduğu ifade edildi.

KIZLARININ ÜNİVERSİTE KAYDI İÇİN GİDİYORLARMIŞ

Balıkesirli Söylemez ailesinin, Aydın'daki Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanan çocukları Minel Söylemez'in okul işleri için Söke'ye gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ayrıca, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, otomobilin tünele girmeden önce henüz belirlenemeyen bir sebeple durduğunu ve arkasından gelen kamyonun çarpıp tünel girişine kadar sürüklediğini, daha sonra da otomobilin alev alarak yanmaya başladığını belirledi. Bu arada, ölenlerin cenazesi savcının incelemelerinin ardından, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • nevizade 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mercedes parasına insanların bu kuş serisi araçlara binmesine neden olan bu ötv ve ötv'nin kdv'si düzeninin bu kazalarda hiç mi sebebi yoktur?
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    neden koc ailesi kendi yaptigi araca binmiyor , bu kazalari izlerken hic mi vicdani sizlamiyor tofas tofas kac cocugu yetim birakti kac aile yok oldu vebali buyuk.koc
    Cevapla
  • FİKRET 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite sonuçları daha açıklanmadı ki nasıl kayıt yapmaya gidiyorlar anlamadım ben.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Tofaşlar kaç para ? Her yıl hükümet toplasın 1000 tane geri dönüşüme sokaklarda temizlenir. Parçası ucuz evet ama hayat daha ucuz içinde .. Yeni şahin doğan lar artık başka modelli markalar olur..
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Tofaşlari üretenlerin suçu. O kadar insanın hayatına kasdediyor. Kaç can gitti tenekelerin içinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü