Esenyurtta bir kadın, minibüste yanlış maske takan başka bir kadına hakaret edince aralarında tartışma başladı. Çevredeki vatandaşların müdahil olmasıyla iyice büyüyen tartışmada öfkeli kadın, kendisine tepki gösteren diğer vatandaşlara da hakaret ederek kendini savundu. Kadının minibüsten inmesiyle son bulan tartışma anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesaplarında aşı ve maske uyarısı yapıp vatandaşları uyarırken, dün öğlen saatlerinde Esenyurt’ta bir minibüste garip maske tartışması yaşandı. Minibüse binen yaşlı kadın, minibüste burnu açık şekilde maske takan başka bir kadına hakaret ederek tepki gösterdi. İki kadın arasında hararet sebebiyle tartışma yaşanırken olaya minibüsteki diğer vatandaşlarda katıldı. Yaşlı kadının üslubuna sinirlenen vatandaşlar kadını uyardı. Gelen tepkiler karşısında daha fazla öfkelenen yaşlı kadın, diğer yolculara da hakaretler savurarak kendini savundu. Bir süre sonra yaşlı kadının minibüsten inmesiyle tartışma son bulurken yaşanan o ilginç maske tartışması ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • sorgula?. 01.09.2021 15:45
    Maske aşı toplumu bölüyor bundan vazgecin gercek salgın olsa afganıstanda heskes ölürdü uyanın artık.
  • Nermin. ak 01.09.2021 14:26
    Bu zorunlu maske ANAYASA 17 ve23 e aykırı güya hukuk devletiyiz konserde ekranda uefa macında herkes dib dibe maskesiz bunu sorgulayan düşünen yok hiç .?böldürmeyin kendinizi paçavra maske yüzünden biz 1000 yıldır kardeş yaşadık bu vatanda.
  • Lisans4 01.09.2021 13:44
    Zorunlu maske çogu ülkede kalktı bizde hala devam ediyor ayrıca Anayasa 23 ve 17 ye aykırı bu kadın tututanak tutturup davacı olsa kazanır yüklüde tazminat alır.
  • ahmet 01.09.2021 12:52
    yamamda burnunu kapat demis hala kimseden ses yok
  • Alparslan 01.09.2021 12:34
    Biz aöf liler hasta ve temaslılarla yaz okulu sınavlarına birlikte giricez. Bu neki...
Daha fazla yorum görüntüle