Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Levent ifade ettiğine göre hastalığı aşı olduğundan dolayı kolay geçiriyor.

Türkiye'nin en çok güvenilen isimlerinden biri olan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını ancak iki doz aşısını olduğu için hastalığı hiçbir semptom yaşamadan geçirdiğini açıkladı. Moskova'ya konserler öncesinde provalar için gidecek olan Levent, gitmeden önce zorunlu tutulan PCR testini yaptırdı ve çıkan sonuca kendisi de şaşırdı.

KOVİD OLMADIĞIMA YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM

Twitter'dan bir video paylaşan Levent, "Canlarım bugün Moskova'da Rus Kızılordu ile provalar yapacaktım. Gelecek ay konserlerim var ama olmadı gidemedim Moskova'ya. Dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum şaşkınlık içerisindeyim. Kovid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu yüzden birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim vardı ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Kibleteyn 02.09.2021 14:36
    Kardesim elhamdülillah biz kadere iman etmişiz. Bizim ne zaman nerede nasil öleceğimiz yazilmistir. Bunun önüne kimse geçemez. Ikinci ve önemli bir meselede. Madem bu asi o kadar iyi ise. Neden asi vurulanlar güvence verilmiyor. Tam aksine sorumluluğu kendi üstüne almamız için formül imzalatiyorlar. Devlet guvence versin. Sorumluluk alsin. Yarin hemen olayım aşıyı.
  • Mehmet 02.09.2021 07:11
    Testin güvensizliği işte budur
  • Aziz 02.09.2021 06:51
    Gecmis olsun
  • Alper 02.09.2021 06:38
    Allah şafi ismi ile şifa versin inşallah amin
  • Selo 02.09.2021 03:14
    Rabbim acil şifa versin
Daha fazla yorum görüntüle