Van'ın İpekyolu ilçesinde 48 düzensiz göçmen yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti" yapanların deşifre edilmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince helikopter destekli yapılan operasyonda 3 adreste 48 düzensiz göçmen yakalandı.

Göçmenler, sağlık kontrollerinin ardından İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Göçmenlerin yasa dışı geçişini organize ettikleri belirtilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • yörük 02.09.2021 17:35
    Kaçakçılarının ve birinci derece yakınlarının tüm mallarına el konulmalı.Ciddi para cezaları olmalı (1 M üstü)
  • ÖNERİ-320 02.09.2021 15:14
    İHAlara birden fazla kamera koyarsanız, kumanda odasından aynı anda birden fazla ekrandan, birden fazla hedefi takip edebilirsiniz. Her hedef için ayrı bir İHA uçurmanıza gerek kalmaz bir hedefi takip ederken diğerini gözden kaçırmazsınız. Tabi bu durum İHAnın bulunduğu yükseklikten görüş alanı içine giren bütün hedefler için geçerlidir. Kaç adet kamera eklenirse o kadar ekrandan o kadar hedef takip edilebilir.
  • Zafer 02.09.2021 14:34
    Bu soysuzları teslim edin Talibana. Hadi Esed kafirinden kaçanları anladım da bu Batı hayranı soysuzlar neden kaçıyorlar. Köyünde oturup tavuk,koyun, sığır yetiştirmek bu kadar mı zor. İlle şehirde yaşayıp AVM lerde sürtecen . Defol git İranda ,Rusyada, Suriyede hatta Arabistanda sürt. Soysuza Müslümanlık kalın geliyor . Senin kaderin o coğrafya ,niye zorluyorsun. Benim kaderim Türkiye ve iç Anadoluymuş ,hiç yurt dışına özenmedim ,hiç te kaçmayı düşünmedim. Burası benim vatanım,insan vatanında mutlu olmasını bilmeli.
  • Gözü.kara 02.09.2021 12:47
    Sinirdan küş ucmuyor ama afgan sürüyeli pkk ucuyor nasil oluyor bu güvenlik gücleri hayirdir
  • Misafir 02.09.2021 12:30
    Yunanistana Romanya'ya 10 katı mülteci göndermek şartıyla ceza verilmesin.
Daha fazla yorum görüntüle