Oyuncu Cihat Tamer, Ferhan Şensoy'un cenaze töreninde "70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ama ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz" şeklinde skandal ifadeler kullandı. Sözleriyle tepki çeken Tamer'in, 2010 yılında verdiği bir röportajında eski Ramazanlara duyduğu özlemi anlattığı ortaya çıktı. Oyuncunun iki konuşmasındaki çelişki dikkat çekti.

Hayatını kaybeden oyuncu Ferhan Şensoy için bugün Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda bir tören düzenlendi.

Oyuncu Cihat Tamer, törende yaptığı konuşmada "70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı." ifadelerini kullandı.

Büyük çelişki: Zorla oruç tutmak isterdik

Türkiye'de hükümetin din bağımlısı olduğunu savunan Tamer'in 2010 yılında verdiği bir röportaj ortaya çıktı.

Röportajında eski Ramazanlara duyduğu özlemi aktaran Tamer'in, bugünkü söylemleri ile çelişmesi dikkat çekti.

TRT ekranlarında yayınlanan bir programa röportaj veren Tamer'in "Eski Ramazanlar çok güzeldi. Biz de sahura kalkmak isterdik. Tabi çok küçüğüz. Zorla oruç tutmak isterdik, ebeveynlerimiz bize yarım gün oruç tuttururdu" dediği görüldü.

 

 

Yorumlar 249 Yorum Var
  • Yunus 11.09.2022 12:46
    Size rağmen ALLAH nurunu tamamlayacak Kinizle geberin
  • Abdurrahman 11.09.2021 09:35
    Mesele hakkı hakikati dünyadayken söyleyebilmek. Allah içkiyi haram kılmış net. Bu zat öbür tarafta arkadaşlarının kafayı çektiklerini düşünüyor. ''ÖLÜNCE'' göreceksin nasıl yanlış bir söz söylediğini. Bu dünya imtihan dünyası. Ahirette hakkı, hakikati zaten söyletirler merak etme. Ama imansız gidince ahirete, ne kadar ben hata yaptım desende boş.
  • sezayi 06.09.2021 13:54
    tabutta rovaşata atmak gibi ölüme yaklaşımı.rasim öztekin ağzına alma o içinde yaşardı.halkın karşısına geçip değerleri ile alay etmezdi.sanat düşmanı bozuntusu.
  • Mahir 05.09.2021 00:32
    sende unutulmazların arasına girmeyi hak ettin
  • Hadi-ordan* 04.09.2021 20:31
    Ne diyor: "Hep birlikte orada bir meyhanede kafa çekiyorlar" Tövbe tövbe adamın berzah alemine bakın hele...
Daha fazla yorum görüntüle