Korkusuz yazarı Can Ataklı, CHP'de meydana gelen taciz ve tecavüz olaylarını skandal sözlerle savundu. Ataklı, daha önce de, olayın iki yetişkin arasında geçtiğini belirterek 'Adam 'kadın yollu' diye düşünmüş. İstanbul il başkanı da bunu dillendirmeden rezil olmadan çözmek istemiş' ifadeleriyle savunmuştu.

Daha önce olayın iki yetişkinler arasında geçtiğini belirterek, "Buraya kadar geldik. Bu herhalde yollu" diye düşünmüş olabilirler" diyen Ataklı, "CHP İstanbul İl Başkanı da bunu dillendirmeden rezil olmadan çözmek istemiş" ifadeleriyle savunmuştu.

Bu sefer de "Yetişkinler arasında olan olayla çocuklara taciz ve tecavüz etmek, hatta tecavüze yeltenmek aynı değil" diyen Ataklı, skandal sözlerle CHP içindeki taciz ve tecavüzlere tepki gösteren partilileri eleştirdi.

Yorumlar 110 Yorum Var
  • belde 07.09.2021 16:37
    sen o atakları o sözleri bir kadına söyleyen kişiye söyle de bir anlamı olsun. buralara laf yetiştireceğine kendi cenahına söz yetiştir.
  • belde 07.09.2021 16:27
    oh ne ala. sen kendi tarafını kontrol etmeden bu tarafa laf yetiştir. önce alenen yapılan hakareti bi kına. bunu neyle savuşturacağını şaşırmış karşı tarafı suçluyorsunuz. yapılan işi örtbas etmeden bişeye yaramaz. oh hakaret, küfür et, sonra işi başka türlü yollardan hakmış gibi savun. sizin tv ciliğiniz ancak böyle olur.
  • meraci83 07.09.2021 10:57
    Bu zavallı atıl duruma geldikçe zırvalamaktan başka bir çare göremiyor anlaşılan. Kafa yavaş yavaş gidiyor mu ne!..
  • Konyalı 07.09.2021 10:55
    Sapık zihniyetten nebeklenir.
  • MİSO 07.09.2021 10:42
    Kendi aile fertlerine yapılmış olsa aynı tavrı takınır mısın?
Daha fazla yorum görüntüle