Motosiklet üzerinde ayağa kalkan sürücüye 1483 lira ceza

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet sürücüsünün ayağa kalkarak tehlikeli şekilde ilerlediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kimliği tespit edilemeyen sürücüye plaka üzerinden toplam 1483 TL ceza uygulandı.

Motosiklet üzerinde ayağa kalkan sürücüye 1483 lira ceza
Motosiklet üzerinde ayağa kalkan sürücüye 1483 lira ceza
GİRİŞ 08.09.2021 17:59 GÜNCELLEME 08.09.2021 17:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alanya'da Güllerpınarı Mahallesi'nde bugün çekilen görüntülerde kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, kullandığı 07 AGU 262 plakalı motosikletiyle akrobatik hareketler yaparak ilerledi. Hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe sayan sürücünün tehlikeli motosiklet kullandığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Motosikletin üzerinde ayağa kalkan sürücünün bir ayağını geriye doğru uzattığı ve elleriyle de gidonu tutarak ilerlediği anlar yer aldı.

Aynı sürücünün 2 Eylül'de D-400 karayolu üzerinde akan trafik arasında benzer şekilde ilerlediği anlar da bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu görüntüde de motosikletiyle yine ayağa kalkan sürücünün bu kez bir ayağını ön tarafa uzattığı ve elleriyle de gidonu tutarak, hızlı şekilde ilerlediği anlar yer aldı. Tehlikeli şekilde araç kullanan sürücüye, her iki olay nedeniyle plakası üzerinden toplam 1483 TL ceza uygulandığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu belki sürücü de hemoroid var,çok oturunca rahatsız oluyor..!hemen ceza mı gerekir÷)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı