Cemile Şenel’in annesi: Kızımı çevresi öldürdü

Geçtiğimiz cumartesi günü tabancayla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Cemile Şenel’in annesi, “Kim yaptı, ne oldu bilmiyorum ama kızımın arkadaş çevresi hiç tekin değildi. Kızımı, arkadaş çevresi öldürdü" dedi.

Cemile Şenel’in annesi: Kızımı çevresi öldürdü
Cemile Şenel’in annesi: Kızımı çevresi öldürdü
GİRİŞ 09.09.2021 08:16 GÜNCELLEME 09.09.2021 08:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cemile Şenel henüz 17 yaşındaydı. Babasız büyümüştü, 8 yaşından bu yana yetiştirme yurdundaydı. Geleceğe yönelik hayalleri vardı. İyi bir yaşam sürmek, ailesini hep bir arada tutmak istiyordu. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul Sultangazi’deki bir evde koltukaltından vurularak ağır yaralandı. ‘Arkadaşlarım’ dediği 5 kişi tarafından ölmek üzereyken apartmanın kapısına bırakıldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polise tam 6 kez kayıp başvurusu yapan Neval Şenel, kızını pazartesi günü sessiz sedasız toprağa verdi. Hürriyet’e konuşan Neval Şenel, yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘BABASIZ BÜYÜTTÜM’

“Kızım 2 yaşındayken eşim bizi terk etti. Onu babasız büyüttüm. Cemile 8 yaşındayken arkadaşlarının yüzünden sürekli evden kaçıyordu. Onlardan uzak dursun diye 2012 yılında Manisa’da Çocuk Esirgeme Kurumu’nun yurduna yerleştirdim. Sık sık yanına gidiyordum ya da o geliyordu. 15 gün kadar önce yurttan izin alarak yanıma geldi. ‘Arkadaşlarımla buluşacağım’ dedi. İzin verdim ama geri dönmedi.

Telaşlanıp polise gittim. Polisler Sultangazi’de genç bir kızın öldüğünü, kimlik teşhisi için hastaneye gitmemi istediler. Morgda yatan Cemile’ydi. Biri hastaneye getirmiş ‘Trafik kazası geçirdi’ demiş. Kim yaptı, ne oldu bilmiyorum ama kızımın arkadaş çevresi hiç tekin değildi. Kızımı arkadaş çevresi öldürdü.”

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 23
  • Söz dinleyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah şimdiki çocuklar hiç ana baba sözü dinlemiyor , ailenin de gücü yetmiyor , var çık işin içinden .
    Cevapla
  • nail 2 yıl önce Şikayet Et
    kızını dövmeyenin kızına başkları acımaz. kirpi yavrusunu pamuğum diye sever ama bu aile sevememiş. teknoloji akıllı telefon sanal alem yaşamı altüst etti gençler yuvadan uçunca özgür oluruz sanıyorlar ama henüz kanatlanmadıklarından çar çakal a yem oluyorlar mevlam ıslah eylesin islam fitratı üzerine yaşamayanın hali kötü. ders almak lazım ama kimse nasihat ders almaz herkes kendi aklını beğenir akıl baştan gidince de ah vah lar fayda etmez
    Cevapla
  • ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. Lütfen çocuklarımıza elimizden geldiğince sahip çıkalım. Bu kızın yaşamı okuduğumuz üzere hiç iyi değil; çok kötü. Annesiz, Babasız, kimsesiz desek yeridir. Eskiden yetime, öksüze kızmaya kıyılmazdı; fakat zaman artık insan şeytanlarının fink attığı zaman oldu.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Ablacım birazda kendini sorgula şimdi. O kız o batağa nasıl gitti ve neden engel olmadın?Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • gerici 2 yıl önce Şikayet Et
    kanaatimce ailece islama gore yasasa bu tip sikayetler minimuma iner...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi