Aydın'da rögar kapaklarını çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı. Aydın'ın İncirliova ilçesinde rögar kapağının çalınması güvenlik kamerasınca kaydedildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet, Zafer, Kurtuluş ve Atatürk mahallelerinde rögar kapaklarının çalınması üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin İ.B. (28) olduğunu tespit etti. Efeler ilçesindeki evinde gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan, rögar kapağının çalınması çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin, geldiği araçla rögar kapağının önünü "perdeleme" yöntemiyle kapatması ve bölgeden uzaklaşması yer alıyor.


 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • sercan yılmaz 10.09.2021 08:41
    Çaldığı kapak atıyorum 50 tl bir araç oraya denk gelse vereceği zarar binlerce tl ,onu da geçtim küçük bir çocuk düşse? bunları sabun fabrikasına göndereceksin (çalışmaya değil ,hammadde olarak)
  • kayra75 09.09.2021 12:53
    resmen insanların hayatıyla oynuyorlar, böyle canavarları yok edeceksin
  • Bünyamin 09.09.2021 12:39
    Eğer adalet yerini bulacaksa o rögar kapağını çalan elleri keseceksin ve o kapağı satın alanıda içeri tıkacaksın ki, bir sonrakine ibreti alem olsun. Yiyorsa bir sonrakide kamuya yani tüm ülkeye ait olanı çalmaya kalksın. O açık olan çukura biri düşse veya oradan geçen bir araba o çukur nedeniyle kaza yapsa...... bu böyle uzar gider. Bu tiplerden toplumun temizlenmesi lazım, o yüzden çalan eli kes, ondan sonra bakalım bir sonraki çalmaya cesaret edebiliyormu.
  • Oguz 09.09.2021 12:22
    vatan haini , arsız namus yoksunu hak yiyici bunlar
  • muratbey 09.09.2021 12:13
    şeriat şeriat şeriat elini kes at ibret için bidaha kimse yapabiliyormu
Daha fazla yorum görüntüle