FETÖ hükümlüsünün para çantasından 'Bayram harçlıklarınız' notu çıktı

Denizli'de FETÖ/PDY üyeliğinden hakkında kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan H.B. ile yakalama kararı bulunan eşi O.B., gizlendikleri hücre evinde polis tarafından yakalandı.

FETÖ hükümlüsünün para çantasından 'Bayram harçlıklarınız' notu çıktı
FETÖ hükümlüsünün para çantasından 'Bayram harçlıklarınız' notu çıktı
GİRİŞ 10.09.2021 21:39 GÜNCELLEME 10.09.2021 21:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ üyesi olmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan eski öğretmen H.B. ile yakalama kararı bulunan kocası eski öğretmen O.B.'nin İstiklal Mahallesi'nde bir hücre evinde saklandığını tespit etti.

Belirlenen adrese dün operasyon düzenleyen ekipler, O.B. ile H.B.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Evde yapılan aramada bir çantada 17 bin 150 euro ile 'Gözlerinizden öpüyorum, bayram harçlıklarınız' yazılı not bulundu.

Para ve notun, FETÖ'nün üst düzeydeki kişiler tarafından gönderildiğinin sanıldığı belirtildi. Sorgularının ardından H.B. sevk edildiği adliyede tutuklanırken, kocası O.B. ise arandığı Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri devlet hastanesi de nedense yoğun bir fetö propagandası yapılıyor. Reis incele.
    Cevapla
  • Nazır 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne vatanı bee.Bunlarda vatan aşkı diye birşey mi var.Kucaktan.paradan inmez bu iblisler.
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu hain zihniyeti iki çihandada zaten rezil eylemiş ne yazıkkı farkına ya varamıyorlar yada ğirdikleri yoldan dönemiyorlar bençe herhangibi hata işliyen insanın bırakın hainliği, şirki, namussuzluğu vicdanının rahat olabileçeğini sanmıyorum çünkü insanın mayası böyledir.YAZIK.Insanın vicdanının rahat olmaması vicdani huzuru bulamaması en büyük ızdıraptır öyle değilmidir!?
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoca efendilerinin bir bildiği varmış. Dini ,devleti satmanın neyini anlamıyorsunuz. Önce kafiri büyük şeytan ABD,nin kucağından indirin. Dört dörtlük gerçekten İslam alimi olacak ve ABD ona kucak açacak hadi lan.
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler yemin ediyorum krallar gibi yaşıyorlar.kim ne derse desin aşırı derecede dışardan ve içerden finansal destek görüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!