Bursa’da kimliği belirsiz caniler Yunus balığına tabanca ile ateş edip öldürdü. Boyun kısmında açılan kurşun deliği ile karaya vuran Yunus balığını o halde bulan vatandaşlar gözlerine inanamayıp tepki gösterdiler.

Olay, Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı mahallesinde bulunan sahilde meydana geldi. Sahilde dolaşan vatandaşlar kıyıda karaya vurmuş bir yunus balığı olduğunu fark etti. Balığın yanına gittiklerinde ise hayvanın boynunda kurşun deliği olduğunu tabanca ile öldürüldüğünü görünce şaşkına döndüler. Polise ve sahil güvenlik ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı. Ölü yunus balığı belediye ekipleri tarafından olay yerinden götürüldü.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Hoca 11.09.2021 13:43
    Allah akıl ve iman versin. İnşallah pişman olur ve tövbe eder. Bilmiyor, bilse yapmazdı.
  • abdullah 11.09.2021 13:13
    arkadaşlar hayvan haklarını biraz abartmıyormusunuz...? sonuçta yunus balığı yemesi caiz bir hayvan burada bedduları yapıştıran kişiler hayatında sanki hiç balık, dana vb.. hayvan yememiş gibi sektitiyorlar ölen balık kurşunla ölünce kötü ağda tutulup gemide havasızlıktan ölünce bir şey yok mu? lütfen aklınız çalıştırın algıya kurban gidiyorsunuz...
  • Muhammet ELİYATKIN 11.09.2021 12:25
    Allah kahhar sıfatı ile kahretsin sizi
  • yedi emirler 11.09.2021 12:16
    Kurşunlara gelesin emi eli kolu kırılasıca İKİ ayaklı hayvan..
  • Ayarcı 11.09.2021 12:06
    O ateş eden yaratık da aynı şekilde can versin... inşaallah...
Daha fazla yorum görüntüle