Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi’nde gerçekleştirmiş olduğu “Gençlerle Şiir Gecesi”nde 81 ilden gelen gençlerle buluştu ve sorularını cevapladı.

Bir gencin "Şiir yazıyor musunuz? Eşiniz Emine Erdoğan Hanımefendiye şiir yazdınız mı ya da okudunuz mu?" sorusu üzerine Erdoğan, "Çok zor soru sordun. Maalesef şiir yazmıyorum ama şiir okuyorum, okumaya devam ediyorum. Eşimle ise şiir gibi bir yaşamımız var." yanıtını verdi.

"Her yangından sonra yangın olan bölgelerde otel yapılacağı veya buraların imara açılacağı yönünde iddialara rastlıyoruz. Bu konuda bilgi verir misiniz?" sorusunu da yanıtlayan Erdoğan, bunların tamamının yalan olduğunu bildirdi.

Erdoğan, "Benim 'terör yalanı' veya 'yalan terörü' diye ifade ettiğim, bu yalan terörüyle büyümeye çalışıyor. Kültür ve Turizm Bakanım kaç kez açıkladı, ben sürekli açıkladım. Bundan böyle kesinlikle Kültür ve Turizm Bakanım, Çevre ve Şehircilik Bakanım, biz 'nerede böyle bir şey bulursak kesinlikle yıkarız' dedik. Zaten yıkımına da başladık. Asla müsaade etmeyeceğiz, etmeyiz. Bunu da defaatle söyledik. Fakat tabii bu bay Kemal, işi gücü yalan. Dürüstlük, doğru konuşmak yok. Şöyle bir de dikili bir taşınız var mı, dikili bir ağacınız var mı? Yok." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • murat 12.09.2021 10:27
    Gülüşün beni bitiriyor. O gülen yüzünüz hiç solmasın sayın cumhurbaşkanım
  • recep toprak 12.09.2021 10:01
    uzun adam rabbim seni başimızdan eksik etmesin rabbım uzun ve sağlıklı ömür versin
  • Mert elazigli 12.09.2021 09:33
    Çok güzel bir cevap vermis
  • Seraa 12.09.2021 01:53
    Sayın Cumhurbaşkanımız Siz gençlerle berâber olunca çok mutlu oluyorsunuz... Bizler buna çok seviniyoruz... Bunca meselenin içinde sizin de ferahlanmaya hakkınız var... Hani bir genç hanımefendi sormuştu ya DARLANDIĞINIZDA ne yapıyorsunuz diye... Siz de TORUNLARIMLA konuşuyorum demiştiniz... Rabbim size selâmet ve ferahlık versin inşaallah...
  • Murat 12.09.2021 00:03
    Gerçekten su süreçte ülkeyi ayakta tutan tek insansın inanin başkası olsaydı şimdi bolunurduk.Kimsenin oyununa gelmeyin Reisi istemeyen dış güçler oyununu her türlü oynuyor ama Allah CC izin vermeyecek oyuna gelmiyecegiz.
Daha fazla yorum görüntüle