5 saatte 400 lira para topladı

Çorum’da zabıtanın dilencilere yönelik uygulamasında, 5 saatte 400 TL topladığı tespit edilen ve engelli maaşı da aldığı belirlenen H.K.'ye cezai işlem uygulandı. İşlemlerinin ardından yine dilenen H.K., zabıtayı görünce koşarak kaçtı.

5 saatte 400 lira para topladı
5 saatte 400 lira para topladı
GİRİŞ 12.09.2021 17:53 GÜNCELLEME 12.09.2021 18:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Çorum Belediyesi zabıta ekipleri, kentte dilencilere yönelik uygulama yaptı. Sokakta dilenirken yakalanan H.K., zabıta müdürlüğüne götürüldü. H.K.’nin üzerinde 400 TL ele geçirildi. Bu parayı 5 saatte topladığı belirlenen H.K.’nin aynı zamanda engelli maaşı aldığı da ortaya çıktı.

ÇIKAR ÇIKMAZ YİNE DİLENDİ


Öte yandan H.K., hakkındaki cezai işlem uygulanmasının ardından geldiği Gazi Caddesi'nde yine dilenmeyi sürdürdü. Zabıta ekiplerinin geldiğini fark eden H.K., koşarak bölgeden uzaklaştı. H.K’nin 5 gün önce yine dilenirken yakalandığı, üzerinden de bin TL ile kağıt ve bozuk paraların çıktığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul-Bakırköy vapur iskelesine giden köprü üstünü dilenci ve satıcı şebekesi ele geçirmiş,aralarına başka biri geldimi hepsi birleşip üstüne yürüyor,tehdit ediyor.ordan geçerken 1-2 kere şahit oldum kavgalarına.
    Cevapla
  • Erhan ergovan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi dilenciler de akıllandı 20 TL topladı zaman, o cıvarda güvendi esnafa veriyor her 20 TL olunca ki yakalandı zaman 20 TL den başka para bulunmuyor akşam olunca ne yopladıysa 500 mu olur bin mi olur. Alıp evine gidiyor. Antalyada d iş lemciler öyle bir taklit buşmışlar
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilenlerin bir sucu yok onlara para verip tesvik edenlerde suc gercekten ihtiyaci olan insan dilenmez gider copten kiyat toplar genede dilenmez
    Cevapla
  • Vatandaş07 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun neresi engelli ayakları üstüne basıp hortumculuk yapıyorsa
    Cevapla
  • Çorumlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapabileceği bir iş verin.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    elindeki sermayeyle yapsın
    Cevapla
  • iskilip'li 2 yıl önce Şikayet Et
    çalışır mı sence?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!