AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Kılıçdaroğlu'na tepki: Darbe=CHP!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 12 Eylül paylaşımına, "CHP, darbe destekçiliğiyle yüzleşmeden, bu konuda milletten özür dilemeden darbe karşıtı her söylemi boştur. Darbe = CHP." diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Kılıçdaroğlu'na tepki: Darbe=CHP!
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Kılıçdaroğlu'na tepki: Darbe=CHP!
GİRİŞ 12.09.2021 19:20 GÜNCELLEME 12.09.2021 19:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun 12 Eylül darbesinin 41. yıl dönümü nedeniyle Twitter'dan yaptığı değerlendirmeye, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi çekildiği belirtilen bir fotoğrafı, "İnsan utanır biraz." başlığıyla paylaşan Turan, CHP'nin,12 Eylül, 28 Şubat darbecileri AK Parti döneminde yargılanırken, "Bunlar yaşlı" deyip karşı çıktığını belirtti.

Turan, "27 Nisan'ı alkışlayan, 15 Temmuz'a tiyatro diyen CHP. CHP, darbe destekçiliğiyle yüzleşmeden, bu konuda milletten özür dilemeden darbe karşıtı her söylemi boştur. Darbe = CHP." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinin 41. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İktidarını 12 Eylül'e borçlu olanlar darbelerle hesaplaşamaz. Darbe girişimlerini 'Allah'ın lütfu' olarak görenler, Gazi Meclisimize düşmanlıkta darbecilerden geri kalmayanlar, demokrasimizi yüceltemez. İlk seçimde, 12 Eylül ruhunu da tarihin tozlu raflarına kaldıracağız." ifadelerine yer vermişti.

HAMZA DAĞ DA TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter adresinden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Dağ,"'Sizi ben bile kurtaramam' diyenler, 27 Mayıs’a alkış tutanlar, 27 Nisan’da bekle gör yapanlar, 15 Temmuz’da koltuğuna oturup kahve yudumlayanlar, 12 Eylül istismarı üzerinden geçinip yüzleşmekten korkanlar, #12Eylül ruhunu tarihin tozlu raflarına kaldırmaktan mı bahsediyorlar?" dedi.

YORUMLAR 37
  • zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp yönetimi Atatürk adının arkasına gizlenen Millet ve bayrak düşmanıdır.örnekleri çok hala bunlara oy veren bunlar gibi Millet ve bayrak düşmanı insanlar var yazık.........
    Cevapla
  • Olcayto 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne utanması yüzsüz o hemde son sürat ters yönde giden araç
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınızla söylüyosunuz Bülent Bey "insan utanır" olmayan utanmaz da arlanmaz da.
    Cevapla
  • Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp Sadece darbeci değil yunan gibi İslam düşmanı.
    Cevapla
  • Oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP =PKK hainlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı