Alkollü ve ehliyetsiz yakalandı, karantinayı da deldiği ortaya çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde trafik ekiplerince durdurulan motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu ve daha önceden ehliyetine el konulduğu belirlenirken, korona virüs karantinasını da deldiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.09.2021 07:31 GÜNCELLEME 13.09.2021 09:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Cuma Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde uygulama yaptı. 16 AAJ 397 plakalı motosikleti durduran ekipler, sürücü A.F.’nin (30) belgelerini kontrol ederken, alkol testi de yaptı. Sürücünün 1.1 alkollü olduğu ve daha önceden de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu tespit edildi.



GBT sorgulamasında sürücünün Covid-19 hastası olduğu ve karantinayı deldiğini tespit eden ekipler sürücüye mesafe konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL, 3. kez alkollü araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücüye 5 gün önce de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı ortaya çıktı. Motosiklet çekiciyle otoparka çekildi.

Polise yalvaran sürücü A.F., "Siz haklısınız. Allah rızası için yapmayın. Daha 5 gün önce ceza yedim. Evim şurada, motosikleti bağlamayın eve götüreyim" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serserinin bu saatten sonra iflah olması çok zor.acimak diğer vatandaşlara ihanet haksızlık olur.
    Cevapla
  • Kopta gel 2 yıl önce Şikayet Et
    Acımayın böyle insanlara onlara bu insanlara acımıyor yeter ya caydırıcı cezalar falan yok net ceza kesin devlet aşağıdan aldıkça bu tipler kendini bir halt yaptığını zannediyor
    Cevapla
  • vusda 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet bir türlü kurallara uymayı öğrenemiyor. Bunun iki yolu var : eğitim sisteminde bunu yerleştireceksin, toplumda sıkı denetim yapacaksın. Denetlemeyen kanun kanun değildir. Sadece rafları, arşivleri süsleyen bir hukuk metnidir.
    Cevapla
  • Yandım Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hapis cezası alması lazım, yoksa adam olmaz bu.
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ab haçlı gavuru kanunlarıyla huzur asayiş düzen sağlanmaz ancak sanat müziğinde kanun taksimi yapılır, bu kişinin yemediği herze kalmamış böyle cahil bencil birini direkt hapse atacaksın, çünkü herkesi her türlü hayati tehlikeye atıyor !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var