Prof Mehmet Ceyhan: Amaçları şöhret olmak...

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlarına tepki göstererek, “Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, amaçları şöhret olmak” dedi.

Prof Mehmet Ceyhan: Amaçları şöhret olmak...
Prof Mehmet Ceyhan: Amaçları şöhret olmak...
GİRİŞ 14.09.2021 20:33 GÜNCELLEME 14.09.2021 20:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlarına tepki göstererek, “Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak” dedi.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında Prof. Dr. Mehmet Ceyhan açıklamalarda bulundu.

Aşı karşıtlarına değinen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak” dedi.

Aşılanmanın önemini dile getiren Ceyhan “Halkın yüzde 80’ini aşılanırsa salgın biter, aşıdan zarar görmüş bir insan görülmemiş” diye konuştu. Ceyhan, duyarlılığı en yüksek test olarak ise PCR testini işaret ederek zorunlu aşılanmanın olmadığını söyledi.

YORUMLAR 16
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir aşının en az on yıla ihtiyacı vardır araştırmalar sonucunda ne gibi yan etkiler görülebilir ama bu prof bey her şeyi kendi biliyormuş gibi
    Cevapla
  • muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kendinden başkasının fikirlerine, tecrübelerine tahammül edemeyen kibirli bir insan ,sanki ondan başka prof. yok bu ülkede herşeyi o biliyor. hergün bir kanalda. Onu televizyonda değil dinlemek, görmek bile olmayan coronamı azdırıyor.
    Cevapla
  • Gülsüm 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok pardon ama pandemi öncesinde başka söyleyip pandemi sonrasında başka söylüyorsun Mehmet C. Dedikleriniz tutmuyor,şimdi de bir programda insan virüs bulaştırmaz diyorsunuz.Aşıda antikordan bahsediyorsunız.Sonra da tutup corona aşılarını eleştiren doktorları mı birşeylerle itham ediyorsunuz?Acaba aşıyı savunan doktorlar ne alıyorlar da savunuyorlar,ben bunu çok merak ediyorum da.Her akşam tvlere babanızın hayrına mı çıkıyorsunuz.İnsan başkasını kendi gibi bilirmiş.
    Cevapla
  • Gülsüm 2 yıl önce Şikayet Et
    Virüs bulaştırmaz değil,virüs taşımaz diyor.Sözlerini de anlamak imkansız.Virüs taşımaz derken neyi ima ediyor anlamadım.Spiker aşılılar da yayıyor o zaman aşılı aşısız herkes test yaptırmalı dedikten sonra söylüyor bunları.Virüs taşımazsa aşı niye,maske niye?
    Cevapla
  • saglık 2 yıl önce Şikayet Et
    bilim ilimden geçer. dünya ilaç yapımı için ugraşırken düştüğümüz hale bakın.her kan gurubuna göre antikor üreten tabletler üretilmeli.
    Cevapla
  • Hatice Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Testler dikkat dağıtıyor ve yüzde yüz garantili değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu