Antalya'nın Alanya ilçesinde, iki kişi arasında gürültü yüzünden çıkan tartışmanın görüntüsü dehşete düşürdü. Bir gencin sakinleştirmeye çalıştığı M.B., tartışmada bir anda diğer gence sopayla saldırmaya başladı. Şahsın defalarca vurduğu genç, son olarak başına aldığı sopa darbesiyle yere yığıldı. Hastanede tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesi bulunuyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, iki kişi arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada, vücuduna ve başına sopa darbesi alan bir kişi ağır yaralandı. Dehşete düşüren anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi'ndeki bir market önünde meydana geldi. M.B. (41) ile V.G. (35) arasında iddiaya göre gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından M.B., elinde bir sopayla evinden indi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.B., elindeki sopayla V.G.'ye vurmaya başladı. Vücuduna ve başına aldığı darbelerin ardından bayılan V.G. hareketsiz kaldı.

Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı V.G. sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. V.G.'nin kolunda kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. M.B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. M.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar 125 Yorum Var
  • kerim 14.08.2022 21:48
    Yapılan doğru demiyorum fakat bu durumu yaşamayan anlamaz. İnsanlar hemen tek bir olaydan uzaktan bu sopalı adamı mafya yerine koymuş. Aylarca gürültü çekerseniz siz daha beter olabilirsiniz. Ama yinede polisi araması doğru olandı. Umarım kimsenin başına bu gürültü belası denk gelmez.
  • İSMOŞ 16.09.2021 17:36
    İyileştiğin zaman intikamını kat kat fazlasıyla al kimsenin ahı kimsede kalmasın …
  • Fethi 15.09.2021 23:02
    Bunun sonunda o sopalıya da birşeyler olacaktır. Genellikle böyle biter. Evini taşımaz ise
  • Kerem 15.09.2021 22:20
    Barbar maganda. İnşallah uzun süre yatarsın cezaevinde ama nerede biz de ceza.
  • Erd2 15.09.2021 22:16
    Evden hangi ruh hali ile çıktığı ortada
Daha fazla yorum görüntüle