'Ağzınızı burnunuzu kırarım'! Müdür yardımcısı hakkında karar

Antalya'da okul temizliği ve cep telefonu kullanımıyla ilgili öğrencileri tehdit eden ve sert bir dille uyaran müdür yardımcısı açığa alındı.

'Ağzınızı burnunuzu kırarım'! Müdür yardımcısı hakkında karar
'Ağzınızı burnunuzu kırarım'! Müdür yardımcısı hakkında karar
GİRİŞ 16.09.2021 13:56 GÜNCELLEME 16.09.2021 13:57
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu’nda yüz yüze eğitimin başladığı gün öğrencileri “Ağzınızı, burnunuzu dağıtırım” diye Tehdit eden müdür yardımcısı Fatma Yıldız Coşkun görevinden açığa alındı. Okula dün Milli Eğitim müfettişlerinin gönderildiği ve yapılan inceleme sonrasında Müdür Yardımcısı Coşkun’un açığa alınmasına karar verildiği öğrenildi.

ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETMİŞTİ

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere mikrofonla seslenen Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarladığı, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf ettiği görüldü. Bir Öğrenci velisi tarafından yapılan kayıtta Coşkun şu ifadeleri kullandı: “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın.”

YORUMLAR 54
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın kızmış ki söylemiş s demkki sabrını tasirmislar ne var yani öyle dediyse . Yapmış mi hep yapsa ne olacak ölecekler mi ? Bı dayak yediler diye psikolojilerini bozulacak ? Yav bunlar çok normal şeyler bu yüzden birini isten atmak olur mu ? Ben 2 sene evvel staja gittim sınıfta ben güya öğretmenim kız erkeğin anasına sövüyo o da ona sövüyo yav ailieleri bunları ilah yapmış her seferinde tamam kızım tamam ölüm diye diye zivanadan çıkmışlar. Bırakın öğretmen görevini yapsın bırakın kızı versin ne olmuş yani . Bu nedenlerden dolayı okullar dershaneler gibi oldu zibidiler hocalara artist artist konuşuyorlar dinlemiyorlar adamı zivanadan çıkarıyorlar.
    Cevapla
  • 1453RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Tespit doğru seçtiği kelimeler, takınmış olduğu tavır ve davranışlar maalesef bir eğitimciye yakışmadı.
    Cevapla
  • NoName 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes "Eskiden öğretmene şöyle saygılıydık, böyle korkardık" filan yazmış. Eskiden öğretmenler de öğretmendi ! Şimdikiler ders boyunca elinde telefon oynar, durmadan watsaptan yazışır, öğrenciye ağzını açtırmaz, kendi branşına tam vâkıf değil. Soru sorsan cevap vermez ! Sanırsın ki öğretmenlik yapmaya değil de; trip atmaya gitmiş okula... Sadece öğrencilerin değil, öğretmenlerin de tlfn larını ellerinden almak lazım derse girerken.
    Cevapla
  • macsalih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzını burnunu dağıtırım dedi diye açığa almak. iyiymiş. Bizim zamanımızda dağıtırlardı evde birde üstüne anadan dayak yerlerdi. İlginç bi zamandayız. Ondan sonra bu nassı nesil dersiniz.
    Cevapla
  • Yasemin ÇAYIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenini ortalığa atmamalı, müdür yardımcısının söylediği çok kötü bir şey yok, neticede okulunun temizliği için uğraşmış, ama ayıp etmiş, atın istediğiniz şekilde çöp ve benzeri şeyleri ben toplarım demesi gerekirdi. Vah benim sahipsiz, zavallı öğretmenim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!