Şirinevler Meydanı'nda isyan ettiren görüntü!

İstanbul'un Bahçelievler Mahallesindeki Şirinevler Meydanı'nda toplu taşımaya binmek isteyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

GİRİŞ 21.09.2021 11:39 GÜNCELLEME 21.09.2021 16:05
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında geçen yıl eylül ayında başlatılan metro entegre çalışmaları nedeniyle seferler Yenikapı ve Ataköy-Şirinevler durakları arasında gerçekleştiriliyor. 

Sefer yapılamayan duraklara da vatandaşlar otobüslerle ücretsiz şekilde taşınıyor. Ataköy-Şirinevler durağında yolculuğu sona eren vatandaşlar Şirinevler otobüs durağından kaldırılan ücretsiz otobüslerle Yenibosna, Dünya Ticaret Merkezi-İstanbul Fuar Merkezi ve Atatürk Havalimanı durağına gidiyor. 

Yolcuların sayısının fazlalığı ise Şirinevler Meydanı ve ara sokaklarına kadar uzanan metrelerce kuyruğa neden oluyor.

Dünya Ticaret Merkezi'ndeki kursuna gitmeye çalışan Bahadır Bilal Demirci, "Hem sefer sayısı yeterli değil hem eskiden metromuz vardı, o çok fazla insan alabiliyordu kapasitesi vardı. Otobüslerin kapasitesi yok ki, çok sefer olsa ne olur kapasite olmadıktan sonra. Zaten tıkış tıkış gidiyoruz, burası bir işkence, içerisi daha beter bir işkence oluyor zaten" dedi.

Atatürk Havalimanı'ndaki işine yetişmeye çalışan bir kadın ise şöyle konuştu:

"Metro kapandıktan sonra böyle oluyor, zaman zaman daha çok oluyor. Sağmalcılar'dan gelip, Atatürk Havalimanı'na gidiyorum. Dünya Ticaret Merkezi çalışanları, gümrük çalışanları, havalimanı çalışanları hep buradan gidiyor. Şu anda benim işe yetişmeme gerekiyor ama bekliyorum. Trafik olmasa 7 dakika gidiyorum buradan."

Ama trafik olduğu için bekliyoruz maalesef, işe de geç kalıyoruz. 

Beylikdüzü'ndeki evinden Atatürk Havalimanı'ndaki işine giden Türkan İkikat, "Bu saatlerde genelde böyle oluyor. Metro kapandığında beri bir 8 ay olmuştur burası böyle. Kuyrukta bekleme 20 dakika oluyor, bazıları otobüsün içi yoğun olunca binmiyor" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 73
  • Zeki özenç 2 yıl önce Şikayet Et
    Ziya paşa 200 yıl önce (Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir) dememişmi ? Bunu 2021 yılında hala anlayamadınız mı. Güzel olduuuuu güzellllll......
    Cevapla
  • VATAN sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    malesef insanlar geçmişi bilmediği için, bilse de umursamayıp, unutup ibret almadığı için tarih tekerrür ediyor. chp=kuyruk şaşılacak bir şey yok. Çok uzak değil 20 yıl önceki Türkiye ye baksınlar. Azıcık vatan sevgisi olan vatan evladını şehid eden, ülke bütünlüğünü tehdit eden terörist takımıyla işbirliği yapana ne vaad ederse etsin oy veremez. Dört yıl öncesinden ibret alalım, patates soğan fiyatlarından şikayet edip İstanbul, Ankarayı... satanlar, şimdi de aynı senaryo bir çok ürüne yayılarak sahneleniyor. 2023 seçimlerinde bu sefer peynir, yumurta vs. fiyatına VATANI satmayın. Yüce RABBİM terör ittifakını hiç bir zaman VATANIMIN başına geçirmesin.
    Cevapla
  • ERZURUMLU 2 yıl önce Şikayet Et
    yazdığınız her satır doğru, malesef okadar vatan millet düşmanı varki teröriste arka çıkan partiye nasıl oy verilir
    Cevapla
  • mslcc 2 yıl önce Şikayet Et
    hersey cok guzel oldu..
    Cevapla
  • seço 2 yıl önce Şikayet Et
    :) oldu oldu
    Cevapla
  • Fafi 2 yıl önce Şikayet Et
    Binali yıldırımı tekrar aday yapın.%90 la alırsınız istanbulu.......
    Cevapla
  • =_=(1453)=_= 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahada beter olsunlar oradakilere az bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı