Bahçelievler'de eski sevgiliye 'şekerli' tuzak

Bahçelievler'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Mazlum T. eski sevgilisinin otomobilinin fren hidroliğine şeker dökerek kaza yapmasına neden oluyordu.

Bahçelievler'de eski sevgiliye 'şekerli' tuzak
Bahçelievler'de eski sevgiliye 'şekerli' tuzak
GİRİŞ 30.09.2021 12:20 GÜNCELLEME 30.09.2021 12:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 2 hafta önce sabah saatlerinde Bahçelievler Şirinevler'de yaşandı. Özel bir hastanede çalışan hemşire kadın, otomobili ile işe gitmek için yola çıktı. Seyir halindeyken freninin tutmadığını fark eden kadın, güçlükle durabildi. Aracını tamire gönderen hemşireye tamirhane çalışanları, fren hidroliği bölümünde şeker bulduklarını söyledi. Durumdan şüphelenen kadın, apartmanının güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

ŞEKER TUZAĞI KAMERADA ORTAYA ÇIKTI

Hemşire, kayıtları incelediğinde 4 yıldır beraber olduğu ve geçtiğimiz günlerde şiddet nedeni ile ayrıldığı Mazlum T.'nın otomobilin yanına geldiğini gördü. Aracın anahtarı kendisinde de bulunan Mazlum T., kaputu açtıktan sonra motor kısmına 2 kilogram şeker döktü. O anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından genç kadın, savcılığa giderek Mazlum T. hakkında suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    her şeyini bu ayı kılıklı adama vermişsin...arabanın anahtarı da dahil...bir de evin yedeği onda ise şikayet etmen bir şey ifade etmez...suçlusun...
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Din eksikLiğinin sonuçLarı..... Nikah yok bişey yok. Beraber oLmak.. Ne kadar basit dimi... 5 dk'Lık zevk için bu duruma düşenLer..Zina yapanLar... Cehenneme Kütükte Lazım
    Cevapla
  • Zek 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar okumuş ..
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    yandın mazlum t Artık seni sadece Allah kurtarır
    Cevapla
  • O k u r 2 yıl önce Şikayet Et
    Nikahsız yaşamanın adı "beraber olmak" oldu... Dini nikahla yaşayıp böyle şeyler olunca viyaklamaktan bir yerlerini yırtanlara duyurulur... Bir kadınla bir erkek aynı evde karı koca hayatı yaşıyorsa bunun nikaha bağlanması şart olmalı. Özgürlük demek hayvanlar gibi yaşamak değildir... Not: Dini nikahla birlikte resmi nikahın da gerekli olduğunu düşünenlerdenim.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru tespit...
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    dini nikahlarının da olduğunu sanmıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel demiş üstad; Arsızlığa cesaret zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakını işte böyle böyle yediler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak