Antalya’da kayalık alandan denize düşen yavru kedi, bir otelin güvenlik personeli tarafından denize uzatılan bez parçasıyla hayata tutundu. Karaya çıkartılan yavru kedinin annesinin, personele teşekkür edercesine bakışlarıysa duygulandırdı.

Dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesi Lara Caddesi üzerindeki Erenkuş Plajı’nda, annesiyle birlikte kayalık alanda gezen bir yavru kedi, yaklaşık 3 metrelik yükseklikten denize düştü. Suya düşen kedi, kayalıklardan tırmanmaya çalışsa da başarılı olamadı. Denizden kedi sesinin geldiğin duyan bir otelin güvenlik personeli, kayalık alana geldiğinde yavru kediyi fark etti. Plajdan bez parçası bulup denize sarkıtan personel, bir süre yavru kedinin tırmanmasını bekledi. Kurtarma çabalarını anne kedi de izlerken, beze tırmanan yavru kedi karaya çıkartıldı.

Anne kedinin bakışları duygulandırdı

Oldukça korktuğu gözlenen yavru kedi, ardından kurtarıldığı bezle kurulandı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden güvenlik personeline, anne kedinin teşekkür bakışlarıysa duygulandırdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Oclk 30.09.2021 21:24
    Rabbim razi olsun abim
  • zafer gülten 30.09.2021 21:23
    güvenlik personeli soğukkanlı ve akıllıymış,kedinin beze tutunacağını akıl etmiş,ve bir bakıma kedileride tanıyor,huyunu suyunu biliyor demek.kedi kendine yardım edecek dost insanı hisseder bi bakıma,yavru kedi adamın dost ve yardım etmek istediğini anlamış.Allah güvenlik görevlisinin gönlüne göre versin inşallah.
  • Muhammet ELİYATKIN 30.09.2021 19:16
    Anne kedi gerçek manada teşekkür etmiş.
  • misafir-x 30.09.2021 18:09
    Allah da bu yavru kediyi kurtaranları tüm sıkıntılarından kurtarır inşallah. Ne güzel insanlarsınız..