Siirt İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından 'Sakın korkma 112'yi ara' tanıtım videosu paylaşıldı. Video vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama, aktif, senkronize tam uyumlu çalışan 112 ihbar sisteminin tanıtım filminin çekildiği belirtildi. Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, insansız hava araçları, il bazında 550 KGYS’ne (Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri) ait 360 derece ve sabit kamera, gece görüşlü kızılötesi uzun mesafe tespitli kameralar, plaka tanıma sistemleri, motorize ekipleri ve tüm personelimizle alınan ihbarlara anında müdahale edilip gizlilik esaslarına riayet edilerek tüm gelen ihbarlarınız koşulsuz değerlendirilerek gereği yapılmaktadır" denildi.
 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Dede 05.10.2021 20:46
    Teknolojinin her nimetin den yararlanmalıyiz
  • Üzgün Vatandaş 05.10.2021 20:01
    Adana'da aradığımda 112 de açan olmadı. Başka bir zamanda arayıp hem polis hem ambulans çağırdık, ikisi de gelmedi. İhtiyaç duyduğumuzda gelmeyen polisi ambulansı ben ne yapayım? Evime hırsız girdikten sonra ben saklanıp polisi arayacağım, polis de gelecek kapıyı bir şekilde açacak ve hırsız beni rehin almadan oradan kaçacak ya da polise yakalanacak? GÜLDÜRMEYİN ADAMI. Evinize giren ve size veya malınıza zarar vermek isteyen bir şahıs var ise vurun. Ama bilin ki vurduğunuz adam bir seri katil dahi olsa hukuk sizden yana olmayacak! Yazık ki ülkede hukuk sadece suçluları koruyor.
  • merve sarı 05.10.2021 17:25
    Hastamız için aradık 112 yi, o ona bağlıyor , o ona :)) her telefona çıkana derimizi baştan anlatıp tekrar tekrar adres veriyoruz. Yer Karabük. Hani telefona ilk çıkana derdimizi anlatsak da , o da ilgili birimi bi yandan bilgilendirse ve adrese yönlendirse daha iyi olmazmı, olması gerekn de bu değilmi?