CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, katıldığı bir toplantıda skandal açıklamalarda bulunarak yine gündeme gelmeyi başardı. Genç, Şişli, Beykoz ve Kağıthane'nin Sarıyer’in yanında "çoban" olduğunu ifade ederek o bölgede yaşayan vatandaşları küçümsedi.

CHP'li isimlerin skandallar silsilesine her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

CHP'li Sarıyer BelediyeBaşkanı Şükrü Genç katıldığı bir programda 'Şişli, Beykoz ve Kağıthane'de yaşayan vatandaşları 'çoban' diyerek küçümsedi.

"ŞİŞLİ, BEYKOZ DİĞER KAĞITHANE ÇOBAN YA"

Elitist bir tavırla ahkam kesen Genç, "Arkadaşlar Şişli, Beykoz diğer Kağıthane Sarıyer'in yanında çoban ya lütfen ya kendi değerinizi bilin ya" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

LÜKS MAKAM ARACI ŞOVU

Daha önce kullandığı lüks makam aracının daha lüksüyle değiştireceğini söyleyerek kahkaha atmıştı. Geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Makam aracı saltanatına son vereceğim" iddiasında bulunurken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, değeri 3 milyon TL olan Audi A8 Long marka makam aracını değiştireceğini söyleyerek kahkahalar eşliğinde "A8 eskidi artık, şimdi yeni modelini alıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'ÇOBANLIĞI DEĞERSİZ BİR ŞEY SANIYOR'

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Diğer ilçelerde yaşayan insanları çoban diyerek küçümsediğini sanıyor, çünkü çobanlığın değersiz, küçük bir şey olduğunu sanıyor. Sanıyor da sanıyor…" dedi.

 

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Antikemalistim 08.10.2021 16:33
    Allah bunlara fırsat vermesin CHP batsın
  • Umk44 08.10.2021 13:01
    Evet onlar çobansa sende koyunsun meeeeeeeee bu ülke chp nın yönetimine geçerse bu ülke bitmiş bölünmüş bir ülke olur
  • Umk44 08.10.2021 12:59
    Bu chp bir başa gelsen vaybu milletin haline
  • Dagci 08.10.2021 12:48
    Cobanlar anlinin akiyla namussuyla Yaşar ya seningibiller nasil Yaşar
  • kalender 08.10.2021 12:06
    kendisini bilmeyen kifayetsiz kişi.chpkk,nın yönetim kadrosu na bakın elle tutulacak bir kişi varmı acaba belediye başkanından ne beklersiniz vesselam
Daha fazla yorum görüntüle