Son Dakika: YPG’li terörist Adana’da yakalandı

Son dakika haberi... Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG militanı olduğu öne sürülen zanlı, Adana’da yakalanıp tutuklandı. Emniyete götürülen terörist, örgütün uyuyan hücresi olduğunu ve talimat beklediğini açıkladı.

Son Dakika: YPG’li terörist Adana’da yakalandı
Son Dakika: YPG’li terörist Adana’da yakalandı
GİRİŞ 09.10.2021 10:06 GÜNCELLEME 09.10.2021 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG militanı olduğu öne sürülen zanlı Adana’da yakalanıp tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye’nin Kobani kentinde terör örgütü YPG/PKK saflarında eylemlere katılan Muhammed B.’nin (30) yasa dışı yollarla Türkiye’ye girdiğini belirledi.

Adana’daki inşaatlarda işçi olarak çalıştığı belirlenen Muhammed B.’nin, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’ndeki bir evde olduğu tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için harekete geçen ekipler, adresine yapılan baskında Muhammed B.’yi gözaltına aldı.

Emniyete götürülen Muhammed B.’nin, örgütün uyuyan hücresi olduğu ve gelecek talimatlara göre eyleme geçebileceği belirtildi.

İfadesinde YPG saflarında savaştığını kabul eden Muhammed B.’nin, örgütle ilişkisini kopardığını öne sürdüğü öğrenildi. Ayrıca Muhammed B.’nin, örgütün sözde üniformasıyla kamplarda çekilmiş uzun namlulu silahlı fotoğrafları da ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammed B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • vatandaşın 2 yıl önce Şikayet Et
    yazik .. bu ulkenin cocuklarini kurtsun alevisin deyip kendi ulkesine dusman edenler luks araclarla gezerken kandirilan zavallilar insaatlarda haber gelecek diye amelelik yapiyor.. okuyun calisin aklinizi kullanin baska vatan yok kurt de biziz Turkde biziz alevide biziz. BİZ TURK uz ve Turk oldugumuz icin bize dusman olan ulkeler bizi bolmek parcalmak icin bu ulkenin insanlarini birbirine kiydiriyor..ALLAH RİZASİ İCİN ULKENİZE MİLLETİNİZE DEVLETİNİZE SAHİP CİKİN sizi yurdunuzdan cikartirlarsa gidecek baska yurdunuz yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek