Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kişi, içerisi kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkararak çorapları ile markete girdi. Soysal medyada paylaşılan görüntüler binlerce beğeni alarak takdir topladı.

Kumluca ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir markete dün alışverişe gelen orta yaşlı bir vatandaş, market girişinde ayakkabılarını çıkarıp çorapları ile içeri girdi. Durumu markete ekmek getiren fırın çalışanı fark etti. Fırın çalışanının ayakkabılarını neden çıkardığını sorduğu adamın, “Market kirlenmesin. Ben de esnaflık yaptım. Araziden geliyorum” dediği öğrenildi. Yaşanan o anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde adamın ayakkabısını çıkarması ve çorapları ile alışveriş yaptığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce kişi tarafından izlenerek, çok sayıda beğeni aldı

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Ayhan Gökmen 20.10.2021 13:06
    Osmanlidan kalma Kusursuz Nezaket
  • Hoca Nasrettin 10.10.2021 20:52
    Çevre aktivistleri asıl çevrecilik budur. Marketi kirletmeyerek hem su deterjan ve işçilikten tasarruf edilmiş hemde kullanılmayan su temiz kalmış ve deterjanın çevreye zararı önlenmiş oldu.
  • Sivas 58 10.10.2021 20:40
    Keşke hepimiz sendeki ince düşünceye sahip olabilseydik. Önünde saygıyla eğiliyorum. Ömrün uzun ve sağlıklı olsun amcam. Allah’a emanet ol.
  • Şakirr 10.10.2021 19:48
    Bütün mesele bu edep ahlâk üzere olmak.
  • vatandaş 10.10.2021 19:41
    Amcanın ayakkabılarda bizim oralarda SOĞUKKUYU dediğimiz markalardan bildiğiniz teker lastiğinden yapılan ayakkabılar..ÖMRÜN UZUN VE SAĞLIKLI OLSUN AMCAM..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek