Kayseri’de feci zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kayseri’de feci zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı
Kayseri’de feci zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı
GİRİŞ 10.10.2021 20:54 GÜNCELLEME 10.10.2021 20:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Altınoluk Mahallesi Seher Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada 38 UD 007 plakalı otomobil ile 01 AGA 971 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobiller seyir halinde olan 38 AK 130 plakalı  cip ile 06 CFY 20 plakalı  otomobile çarparken, 38 UD 007 plakalı otomobilin motor kısmı alev aldı. Kazada 01 AGA 971 plakalı otomobil sürücüsü ve yolcu ağır yaralanırken, 38 UD 007 ve 06 CFY 20 plakalı otomobillerdeki toplam 4 kişi de hafif yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.



İtfaiye ekipleri tarafından yanan araç söndürülürken, yaralılar da ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri de kazanın meydana geldiği yol üzerinde güvenlik önlemi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



YORUMLAR 3
  • ali.k 2 yıl önce Şikayet Et
    orada hızlı ama çok hizli surerseniz kaza olur , cunki orasi iyi yol. ama yokuş aşağı bir bastırıyorlar sanki ralli yapiyorlar . sonuç bu maalesef. Allah akil fikir versin .
    Cevapla
  • yağmur 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz insanlar doymayız ne kadar çok parada bulsak daha çok olsun deriz memnun olmayız herkes yiyemediğinin derdinde herkes kocaman boğazının derdinde dünyayı yumurta gibi zöpledip yutacağını bilse yutacar insan oğlu nankör biri çıkar vah benherşeyi yapacam der biri der yapamadı der eskiden dedem ayakkabı bulöamışta ayakları nasır tutmuş şimdi birini giy at bidaha al.şükürdemek yok.çok şükür buna .
    Cevapla
  • :-( 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil sifalar versin yarabbim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!