İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu partideki görevinden istifa etti.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istifa etti
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istifa etti
GİRİŞ 13.10.2021 03:44 GÜNCELLEME 13.10.2021 03:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hocaoğlu'nun istifasını İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın sosyal medya hesabından, "Zor günlerde İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığımızı üstlenen, mücadelesi ve çalışmalarıyla göz dolduran değerli kardeşim Oğuz Hocaoğlu kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. İYİ Parti Ailesi'ndeki yeri bakidir. Hizmetleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun" sözleriyle duyurdu.

4 yıllık partinin 3. il başkanı olan Hocaoğlu, partisinin geçen yıl yapılan büyük kongresinde aralarında Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Aytunç Çıray gibi isimlerin de bulunduğu 10 kişilik "seçilmeyecekler" listesi hazırlayıp delegelere dağıtmakla gündeme gelmişti.

Partide büyük bir gürültü kopmasına neden olan ve milletvekilleri Hayrettin Nuhoğlu, Feridun Bahşi, Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Aylin Cesur, Aydın Adnan Sezgin, İsmail Koncuk, Ayhan Erel ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer gibi isimlerin yer aldığı listeyi kendisinin hazırladığını açıklayan Hocaoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sayın Koncuk, siz ve Ümit Özdağ'ı benim sildiğimin kanıtı işte o listedir. Birazcık muhakeme yapabilseydiniz, liste, sizin tabirinizle yukarıdan gelseydi, listeyi veren sizin olmadığınızı da bilecek kadar zekiydi. Listeler çıkmadan nazımın geçtiği delegeye o listeyi verdim. Bakacağım yüze tükürmem; tükürdüğüm yüze de bakmam" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • SERHAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerekçe neymiş acaba? Sağlık sebepleri mi? yoksa, son gelişmeler kanına mı dokundu? ONUR, HAYSİYET VE İMANI MÜSADE Mİ ETMEDİ? Hayırlı olsun... Allah tüm İYİ PARTİLİ KARDEŞLERİMİZİN gerçek milliyetçi ve mü'min duruşu sergileyerek kaliteli bir siyaset yapmasını nasip etsin. Selamlar...
    Cevapla
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    meralın gerçek yüzünü gören partiden kaçıyor..
    Cevapla
  • MESUT BAŞTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke tüm millet vekilleri de bu gerçekleri görüp topluca istifa etse.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar