Ümraniye’de İETT şoförü psikolojim bozuldu diyerek yolcular ile tartıştı. İETT şoförü psikolojim bozuldu dedi, yolcuları indirmek istedi

Ümraniye’de İETT şoförü psikolojim bozuldu diyerek yolcular ile tartıştı. İETT şoförü "ben raporluyum, psikolojim bozuldu" diyerek vatandaşları otobüsten indirmek istedi. Şoförün, kendisine tepki gösteren vatandaşa da "Vergiyi bana mı veriyorsun ulan. Benim kaç tane raporum var biliyor musun" demesi dikkat çekti. Yaşanan tartışma anlatı cep telefonu kamarasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde 17.00 saatlerinde Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Çekmeköy Sapağı durağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 19S hat numaralı Kadıköy Yenidoğan seferi yapan bir İETT şoförü, Çekmeköy Sapağı durağına geldiği sırada psikolojisinin bozulduğunu ve daha fazla ilerlemeyeceğini söyleyerek vatandaşları otobüsten inmesini istedi. Vatandaşlara otobüsten inmelerini söyleyen İETT şoförü, otobüste bulunan yolculara, ‘aşağı inin devam etmiyorum’ diyerek çıkıştı. İETT şoförü ve otobüsten inmek istemeyen vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

“Vergiyi bana mı veriyorsun ulan”
Bir yolcunun, ‘benim vergimle gidiyorsun’ demesi üzerine vatandaşa bağıran İETT şoförü “Ne vergisi kardeşim, bana mı veriyorsun ulan vergiyi? benim kaç tane raporum var, sen biliyor musun. Öldürecek misiniz beni” diye bağırması dikkat çekti.
İETT şoförü ile yolcular arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Asım 13.10.2021 19:55
    insanlar Ne istediklerini bilmiyorlar. Ne arıyorlar belli değil. para para para, olsa da problem bitmez. Giderler ayfon , zart zurt parayı bitirirler, Tayyip para bitti derler.
  • Vuslat 13.10.2021 18:16
    Yok adamına denk gelirsin yok istifa et o zaman adam belli ki bunalmış onun yerine kendinizi koyun kolay değil insanlarla uğraşmak. İstifa etmeyi o da biliyordur ama mecbur ki şu an katlanıyor. Her gün böyle çıkışacak değil herhalde o an patlamış adam.
  • oflu 13.10.2021 18:03
    herkes işini yapacak kardeşim psikolojin bozuksa raporun varsa calışma kardeşim millet işine gidecek ekmek yiyorsun o otobüsden ve taşıdığın insanlar ödüyor mağaşını artislik yapamazsın.
  • Garip 13.10.2021 18:03
    İETT özel otobüsleri sefer başına ücret alındığı için bos gider boş gelir İBB bünyesinde ki şoför de neden bu risk alsın az yolcu ile gider gelir
  • Sedat 13.10.2021 18:02
    Yani adam inin demiş demek ki bir derdi var arkadan yeni araba gelmiyor muydu Şöför efendi de psikolojisini işten çıkınca düzeltebilseydi keşke iş yaparken olmaz ki
Daha fazla yorum görüntüle