Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması: Çok kuvvetli geliyor

Son dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Perşembe yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması: Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması: Çok kuvvetli geliyor
GİRİŞ 13.10.2021 13:17 GÜNCELLEME 13.10.2021 13:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji'den gelen son dakika açıklamasına göre Türkiye'nin batı kesimlerinde Perşembe'den itibaren kuvvetli yağışların görülmesi bekleniyor.

Perşembe günü Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Trakya ve Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de Cuma günü kuvvetli olarak devam etmesi beklenen yağışların, özellikle İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor" denildi.

Açıklamada, "Kuvvetli yağışların Kıyı Ege'de Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra, Marmara'nın Batısında ise Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları; Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir" bilgileri yer aldı.

YORUMLAR 1
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    ciftçi yagmur bekliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…