Emekli İstihbarat Albay Terör uzmanı Coşkun Başbuğ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyon sinyalini vermesi ve bugün Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 'Gereken ne varsa yapılacak'  açıklamasının ardından muhtemel operasyonla ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

İVEDİLİKLE, NOKTA ATIŞI

Bölgedeki gidişattan çok ivedilikle bir operasyon olacağını öngören Başbuğ  "Bir önceki operasyonlardan farklı olarak bana göre bu harekat nokta hedeflere yönelik bir hava operasyonuyla başlayan süreç karadan da desteklenerek büyük bir harekata dönüşecek. İş oraya gidiyor. Çünkü ciddi bir yapılanma var." dedi.

MÜNBİÇ'TE 7 BİN TERÖRİST VAR

Coşkun Başbuğ'un operasyonlarla ilgili TRT Haber'e yaptığı açıklama şu şekilde;

Münbiç bölgesinde terörist sayısının 7 bin gibi rakamlar olduğu konuşuluyor. Bunların doğrudan kastettiği ülke Türkiye. Her ne kadar Suriye coğrafyasında faaliyet gösterseler de esas arka planda oyunu okursanız Türkiye'nin hedef olduğunu çok net görebilirsiniz. 

Bu durumda devlet olarak yapmanız gereken şey kimin olduğuna bakmadan o bölgedeki tespit etmiş olduğunuz hedefler ne ise bunları etkisiz hale getirmektir. Şu an Türkiye bunu yapıyor.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • mehmet emin 14.10.2021 17:50
    GELIYOR GELECEK OLAN !!! TUM BUNLAR DETAY VE Buyuk savas Melhame i Kubra kacinilmaz ,hazirlikli olmaliyiz diyecegim de Devletimiz herseyin farkinda ve gerekeni yaptigindan da zerre kadar suphem yok.Allah [cc] devletimize zeval vermesin ,SEFER BIZDEN ZAFER ALLAHTAN[CC] VE ALLAH [CC] MUTLAKA NURUNU TAMAMLAYACAK....LA GALIBE ILLA ALLAH...
  • bildiri 14.10.2021 17:37
    operasyon bölgelerindeki sivil halka uçaktan kağıtla bildiri atalım, "bu bölgeleri" terkedin diye.
  • Dadaş 14.10.2021 17:28
    Devlwtimiz o itlerin işlerini başına yıkacak güçtedir ne ABD ne de Rusya alayı gelsin binlerce şehidimizin intikamı alma vaktidir. Esed denen namussuzun kellesini alma vaktidir
  • cevdet 14.10.2021 16:41
    Allahım yar ve yardımcımız olsun
  • Efendi 14.10.2021 15:54
    Rabbim milletimi korusun askerlerimize Allah yardım etsin. Devlet başa, Devlet yaşa.
Daha fazla yorum görüntüle