Bahar Kapıda ve Hülya Seloni'nin ödüllü gecesi

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği Altın Kalite Ödülleri şık bir organizasyonla sahiplerini buldu. Kanal 7 ekranlarının başarılı sunucuları Hülya Seloni ve Bahar Gelir hem gönülleri hem de ödülleri...

GİRİŞ 14.10.2021 15:14 GÜNCELLEME 14.10.2021 17:33

Bahar Gelir, Anadolu’yu gezdiği program “Bahar Kapıda” ile birçok ödül kazandı. Anadolu’nun dört bir yanını dolaşıp birbirinden renkli görüntüleri ekrana taşıyan Gelir, “Hem izleyicilerin gönlünü hem de birbirinden değerli ödülleri kazanmayı başardık” dedi

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasındaki en başarılı isimlerin ödül aldığı Altın Kalite Ödülleri gecesi birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 5 Ekim'de Crazy Production Organizasyon şirketi sahibi Özlem Yıldız tarafından düzenlenen sunuculuğunu Şenol İpek ve Özlem Yıldız'ın yaptığı 4.'cü Altın Kalite Ödül töreninde Kanal 7'ye ödül yağdı.

Davetlilerin HES koduyla salona alındığı törende güvenlik önlemleri dikkat çekti. Ödül almaya gelen sanat dünyasının ünlü isimleri, kapıda HES kodlarını güvenlik görevlilerine göstererek içeriye girdiler. 

Yılın En İyi Kadın Haber Spikeri dalında Kanal 7 Haber Spikeri Hülya Seloni'ye ödüle layık görülürken, Yılın En İyi Gezi Programı Kanal 7 ekranlarında Bahar Gelir'in sunduğu "Bahar Kapıda" programı ödüle layık görüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü