Fuhuş pazarlıklı kapkaç çetesi
TEM'de yol kenarında bekleyerek sürücüleri soyan kadın çete üyeleri kameralara saniye saniye yansıdı. Başlagınçta olay, fuhuş pazarlığı gibi gözüküyor ama hiç de öyle değil.
İstanbul TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde yol kenarında bekleyerek sürücüleri soyan kadın çete üyeleri kameralara saniye saniye yansıdı.
Çete üç kadından oluşuyor. Bir kadın yol kenarında el haraketleriyle araçları durdurmaya çalışıyor.
Araç durunca ilk yaptıkları sürücü kapısına yapışmak oluyor. Kapkaç çetesinden bir kadın, aracın sürücüsüyle pazarlık yaparken, duvarın arkasındaki diğer kadınlar harakete geçiyor.
Kadınlardan biri, aracın kapısını açmaya çalışıyor ama olmuyor, çünkü sürücü olacakların farkına varıp kapıları kilitliyor. Sürücü başına gelecekleri anlıyor ve hızla uzaklaşıyor.
Kapkaç çetesi pes etmiyor. Yeni bir av peşindeler. Bir kadın yine önde, diğer kadınlar duvarın arkasında. Çok geçmiyor yeni bir araç yanaşıyor. Kadınlardan biri kamyon sürücüsünün kapısını açıyor ve onu aşağı çekmeye çalışıyor. Kargaşada sürücü cüzdanını kaptırıyor.
Sürücü, araçtan inip, kadınların peşinden gitmek istiyor ama nafile, şebeke çoktan izlerini kaybettiriyor. Kapkaçcı kadın, otoyolda kaçamak yapmak isteyen sürücüleri ava giderken avlıyor.
-
yorum gerek 18 yıl önce Şikayet Ethic uzulmedim. yoldaki yardim icin vs. durdursaydi ve kapkac yapilsaydi ozaman belki uzulurdum!! ALLAH islah etsn boylelerniBeğen
-
Erdoğan Akdoğan 18 yıl önce Şikayet EtKAÇAMAK değil, FUHUŞ, ZİNA vs.... Kapkaçcı kadın, otoyolda kaçamak yapmak isteyen sürücüleri ava giderken avlıyor. Yukarıdaki cümle aynen haberden alınmıştır. Toplumun derin yarası olan bu tür davranışları basit göstererek ne olur olağanlaştırmayın. Ne demek kaçamak.Bu düpedüz, Fuhuştur, Zinadır, Toplumsal suçtur. Beden ticareti olduğu için de İnsanlık suçudur. Fuhuş,Zina o kadar basit mi geliyor size. Başka bir şey yazmayacağım. Saygılarımla....Beğen
-
Hasan Gür 18 yıl önce Şikayet EtOh pek de iyi oluyor.Beğen