İzmit’te polisin rutin denetimde durduğu 06 CHP 50 plakalı araç aniden kaçmaya başladı. Bir süre cama tutunan trafik polisi yerlerde sürüklenerek ölümden döndü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde trafik kontrolünden kaçmaya çalışan bir otomobili durdurmak isteyen trafik polisi, araçla birlikte sürüklenerek yere düşmesi sonucu yaralandı. Olay anı ise kent güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

06 CHP 50 PLAKALI OTOMOBİL

Olay dün İzmit Ömer Türkçakal bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre rutin trafik uygulaması yapan trafik polisleri, 06 CHP 50 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen trafik polislerinin belgelerini istediği sürücü ise aniden gaza basarak kontrol noktasından kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak için aracın kapısına tutunan trafik polisi ise bir süre araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

SÜRÜKLENEN POLIS YERE DÜŞEREK YARALANDI

Vücudunda kırıklar oluşarak yaralanan polis, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçan aracı yakalamak için çalışma başlatıldı. Yapılan takip neticesinde otomobil, 4 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulundu. Kaçan sürücüyü yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

POLİSİN SÜRÜKLENDİĞİ ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan trafik polisinin yaralandığı anlar ise kent güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde trafik polislerince durdurulan otomobil, sürücünün aniden gaza basması neticesinde kaçmaya başlıyor. Görüntülerin devamında ise otomobilin kapısına tutunarak sürüklenen polis, yere düşerek yaralanıyor. Yere düşen meslektaşlarını gören diğer polisler ise telsize sarılarak yardım istiyor.

ARACIN İÇERİSİNDE SAHTE TBMM GİRİŞ KARTI BULUNDU

Yapılan takip neticesinde otomobil, 4 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulundu. Aracın içerisinde yapılan aramalarda Sahte TBMM araç giriş kartı bulundu.

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Dagci 18.10.2021 22:12
    Biryerde CHP varsa bir sorun var demektir
  • Yahya 18.10.2021 14:30
    ABD polisi olsaydı sikardi affetmezdi
  • Nizamı alem partisi 18.10.2021 13:16
    Serbet bırakılır. Yazık polis kardeşimize. Yapan yaptığı ile kalıyor. Ülkede adalet kalmadı. Herkes istediği suçu işliyor. Yazık be ülkem sana cok yazık
  • resul 16.10.2021 17:51
    BAKALIM işi nasıl bağlıyacaklar .muhtemelen şimdi hatırlı kişiler devrede müthiş pazarlıklar yapılıyor .polis memuru belliki yerde süründüğü ile kalacak
  • orhan 16.10.2021 16:29
    Aboovv Plakaya bak hizaya gel
Daha fazla yorum görüntüle