İzmir'de sağanak sonrası çile başladı!

İzmir'de etkili olan kuvvetli sağanak ve zaman zaman fırtına şeklinde etkili olan rüzgar, su baskını ve deniz taşkınlarına neden oldu. Birçok caddeyi su bastı, vatandaş zor anlar yaşadı.

İzmir'de sağanak sonrası çile başladı!
İzmir'de sağanak sonrası çile başladı!
GİRİŞ 15.10.2021 18:32 GÜNCELLEME 15.10.2021 18:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kent genelinde etkisini öğleden sonra artıran yağışlı hava, Çeşme, Urla, Güzelbahçe, Konak, Bayraklı ve Karşıyaka ilçesinde olumsuzluklara neden oldu.

Yağış nedeniyle Çeşme'de Alaçatı Mahallesi'nde bazı yollarda su birikintisi oluştu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çeşme İzmir Otoyolu'nda şiddetli yağışın ve görüş mesafesinin azalmasıyla uzun araç kuyrukları oluştu.

Konak Cumhuriyet Meydanı'nda fırtınanın etkisiyle ağaçların dalları kırıldı, Kordon'da deniz taşkını oluştu.

Karşıyaka ve Bayraklı ilçesinde de aniden bastıran yağış nedeniyle bazı sokaklar su altında kaldı, ulaşımda aksamalar yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesindeki verilere göre son 24 saatte Urla Uzunkuyu Mahallesi 150,9 kilogram, Urla'ya 56,2 kilogram, Çeşme'ye 49,9 kilogram, Karşıyaka 29,3 kilogram yağış aldı.

VAPUR SEFERLERİ YENİDEN İPTAL EDİLDİ

İzmir'de olumsuz hava şartları nedeniyle vapur seferleri yeniden iptal edildi.

İZDENİZ AŞ'den yapılan açıklamada, hava ve deniz koşullarında yaşanan olumsuzluk nedeniyle vapur seferlerinin geçici süreyle iptal edildiği bildirildi.

Kentte etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle vapur seferlerine bugün saat 10.00'dan 11.00'e kadar ara verilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • KKTC kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır İzmir aynı. Alt yapı sıfır. Trafik Allah'a emanet, yarım yok....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri